طرز تهیه آبگوشت اصیل
آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که در همه نقاط ایران طرفداران خاص خودش را دارد و با داشتن گوشت قرمز و نخود منبع خوبی برای پروتئین است که البته با سبزیجات و دوغ بر سر سفره تزئین می شود.
آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که در همه نقاط ایران طرفداران خاص خودش را دارد و با داشتن گوشت قرمز و نخود منبع خوبی برای پروتئین است که البته با سبزیجات و دوغ بر سر سفره تزئین می شود.
چلومرغ از غذاهای سنتی است که در اکثر مراسم سرو می شود. مرغ منبع خوبی از پروتئین و حاوی ویتامین های متعددی است. البته سبزیجات مفیدی همانند هویج، فلفل دلمه ای هم همراه این غذا هست که منابع غنی از ویتامین C و A هستند.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:
- لوبیا قرمز درشت ۱ پیمانه
- لوبیا چیتی ۱ پیمانه
- نخود ۱ پیمانه
مواد لازم:
- آرد سفید یک پیمانه
- شکر یک پیمانه
-آب یک پیمانه
- هل یک قاشق مرابا خوری
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- زعفران سائیده شده یک قاشق مرباخوری
- روغن یا کره یک ملاقه متوسط
خورشت به از خورشت های فصل پاييز و زمستان می باشد که خواص زیادی دارد و از سرما خوردگی جلو گیری می نماید. اگر افراد پیر از آن میل می کنند، خوب آن را بپزید که کاملا نرم شود. خورشت به را می شود، شیرین یا ملس درست کرد که بستگی به ذائقه شما دارد.
تاس کباب، غذای سنتی ایرانی است که از قدیم الایام در خانه های ایرانیان پخت می شده است. تاس کباب با داشتن گوشت و انواع سبزیجات، حاوی انواع ویتامین هاست و سیستم ایمنی بدن را در مقابله با بیماری ها بالا می برد.
خورشت کدو و آلو ازجمله خورشت های مناسب فصل زمستان است چون سرشار از ویتامین C است و از سرما خوردگی جلوگیری مي کند. خورشت کدو و آلو هم خوش رنگ و بو و هم بسیار لذیذ است. آلو علاوه بر ویتامین های گروه B و C، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.
خورشت قیمه ازغذاهای سنتی ایران است که پای ثابت مراسم مذهبی و مهمانی ها است که همه خانم های خانه دار با پخت آن آشنا هستند. ولی خورشت قیمه بعضی خانم ها یا خورشت قیمه ای که تو مراسم مذهبی می پزند یک چیز دیگه است.
خورشت فسنجان غذای اصیل ایرانی و بسیار خوشمزه است که با طعم ملسی که دارد، خیلی ها آن را می پسندند. برای عالی شدن این خورشت باید حوصله به خرج دهید تا خوب جا بیفتد. این خورشت با رب انار و گردو چرخ کرده و گوشت درست می شود؛ و سرشار از پروتئین است.
فیلمه مرغ شکم پر، بسیار غذا شیک مجلسی و خوش طعمی است که می توان در مهمانی های خاص از آن استفاده کرد. تهیه این غذای خوشمزه نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. ولی مطمئن باشید ارزشش را دارد. زیرا علاوه بر طعم مطبوع آن؛ ارزش غذایی فراوانی دارد و سرشار از پروتئین است.