رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۲۱:۱۹ ۲۰۲۴/۲۲/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

rolshekampor

فیلمه مرغ شکم پر، بسیار غذا شیک مجلسی و خوش طعمی است که می توان در مهمانی های خاص از آن استفاده کرد. تهیه این غذای خوشمزه نیاز به کمی صبر و حوصله دارد. ولی مطمئن باشید ارزشش را دارد. زیرا علاوه بر طعم مطبوع آن؛ ارزش غذایی فراوانی دارد و سرشار از پروتئین است. برای درست کردن این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم فیله مرغ شکم پر :
_فیله وسط مرغ ۵۰۰ گرم
_آرد سوخاری، آرد سفید به میزان لازم
_تخم مرغ ۳ عدد
_گردو ۱۰۰ گرم
_قارچ ۲۰۰ گرم
_ترخون تازه يا خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
_نمک، هل، زعفران، دارچین و زردچوبه
_روغن
_پیاز ۲ عدد
_فلفل دلمه ۱ عدد
_روغن زيتون
_پنیر پيتزا
طرز تهیه:
ابتدا فیله مرغ را، از شب قبل داخل پیاز، فلفل دلمه، نمک ، زعفران، هل، زردچوبه و روغن زیتون می گذاریم تا خوب خوش طعم و ترد شود. حال فیله ها را با بیفتک کوب، می کوبیم تا پهن شود. آرد سفید ،آرد سوخاری و تخم مرغ را که با زعفران هم زده ایم را در سه ظرف جداگانه، می گذاریم. سپس، فیله ها را ابتدا داخل آرد سفید، بعد تخم مرغ و در انتها داخل آرد سوخاری زده؛ روی تخته کار پهن می نمائیم و قارچ را که از قبل تفت داده ایم، همراه با پنیر پیتزا، گردو و ترخون، داخل فیله گذاشته و رول می کنیم. اگررول خوب بسته نشد؛ می توان از خلال دندان، برای بستن آنها، کمک گرفت. فیله رول شده را داخل تخم مرغ می زنیم. همچنین، می توان، از آرد سوخاری رشته ای برای مرحله آخر استفاده کرد. سپس داخل روغن که خوب داغ شده سرخ می نماییم و به حالت رولت برش می دهیم.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب