رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۵۶:۳۰ ۲۰۲۴/۲۱/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

چطور غذا بر حالات ما تاثیر می گذارد

غذا افزون بر تغذیه ما، بر حالت های ما نیز تاثیر می گذارد. سلول های عصبی بدن به واسطه موادی که پیام رسان های عصبی نامیده می شوند، با یکدیگر بده و بستان دارند.

رژيم غذايي از ديدگاه ابوعلي سينا

در طب سنتی ذکر شده کسی که می خواهد بهداشت غذا را برای تن خود رعایت کند نباید غذاهای دارویی نظیر میوه و سبزی را غذای اصلی خود قرار دهد، زیرا غذاهای نرم کننده اگر به تنهایی مصرف شوند خون را می سوزانند.

رژِیم گیاهخواری

در مقابل رژیم همه چیزخواری که شامل تمام منابع حیوانی و گیاهی می شود، رژیمی به نام رژیم گیاهخواری وجود دارد که محدود به غذاهای گیاهی و پرهیز از مصرف انواع گوشت ها و محصولات حیوانی است. رژیم گیاهخواری انرژی کمی دارد و کمتر از ۳۰ درصد کالری آن توسط چربی ها تامین می شود.

خواص کدو حلوایی

کدو حلوایی سرشار از پتاسیم است و به علت داشتن بتاکاروتن فراوان، منبع بزرگی از ویتامین A محسوب می شود. در هر کیلو کدو حلوایی ۲۰۰۰ واحد ویتامین A یافت می شود. کدو مانند بادمجان کالری کمی دارد، از این رو در رژِیم های لاغری کاربرد فراوانی دارد.

روغن ذرت

ذرت تقریبا حاوی ۵/۴ درصد روغن می باشد که حدود ۸۵ درصد این روغن در جوانه آن قرار دارد. روغن ذرت بوی ملایمی دارد و دارای ارزش غذایی زیادی می باشد. روغن جوانه ذرت منبع غنی از امگا-۳ ( که یک اسید چرب ضروری است) می باشد.

مواد غذایی دودی

مواد غذایی دودی مانند برنج دودی یا ماهی دودی جزء آن دسته از خوراکی هایی هستند که شاید امروز مردم از سر تفنن هر از چندگاهی به سراغ آنها می روند اما در گذشته دودی کردن خود روشی برای نگهداری مواد غذایی بود.

خواص شیر بز

شیر بز خواص تغذیه ای فراوانی دارد. از جمله خواص مفید آن عبارتند از تحریک سیستم آنتی اکسیدانی بدن، تسریع دفع فراورده های زاید حاصل از واکنش های شیمیایی در بدن، کاهش روند پیری و مفید برای افراد مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی.

خواص گوشت بوقلمون

طبق آزمایش ها، فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو و این ماده ۸۰ درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن است. پروتئین موجود در گوشت بوقلمون ۲۸ درصد بیشتر از هر گوشت دیگری است.

خواص روغن زیتون

زیتون و روغنش علاوه بر خاصیت غذایی، ارزش دارویی دارند. به گفته دانشمندان، زیتون معجزه گر است و در درمان بسیاری از بیماری ها همچون نقرس، تصلب شرایین، فشار خون، سوء هاضمه، زخم های اثنی عشر، بیماری های پوستی، دردهای عصبی، روماتیسم، دیابت و غیره کاربرد دارد.

کپی رایت | طراحی سایت دارکوب