مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان:
- لوبیا قرمز درشت ۱ پیمانه
- لوبیا چیتی ۱ پیمانه
- نخود ۱ پیمانه
- عدس آشی ۵/۱ پیمانه
- برنج نیم دانه ۱ پیمانه
- گوشت ۱ کیلوگرم
کشک ۱ شیشه بزرگ
- پیاز سرخ شده
- روغن به میزان لازم
- بادمجان سرخ شده ۲ کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کشک بادمجان:
ابتدا تمامی حبوبات را غیر از عدسی داخل دیگ زودپز، به مدت ۳ ساعت خوب می پزیم. عدسی و برنج را را داخل قابلمه ای دیگر می پزیم. گوشت را هم داخل دیگ حبوبات، به مدت ۲ ساعت می پزیم. سپس گوشت را با پیاز و زردچوبه تفت می دهیم تا بوی زهم آن، گرفته شود. در این مرحله زردچوبه و نمک را با مقداری روغن تفت داده و داخل قابلمه بزرگی می ریزم و تمامی مواد پخته شده، شامل حبوبات، گوشت، برنج و عدسی را به آن اضافه می کنیم. همچنین، بادمجان های پوست کنده و سرخ شده را هم به آنها اضافه می کنیم و به مدت یک ساعت دیگر هم می گذاریم با هم بپزند. سپس کشک را با آب جوش مخلوط کرده و به مواد پخته شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کشک نبرد. مواد را آنقدر هم می زنیم تا کش دار شود. هنگامی که کشک بادمجان، قوام آمد و کش دار شد، آماده سرو است. در پایان با نعناع، سیر سرخ شده و پیاز سرخ شده آن را تزئین می نمائیم.