رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۵۱:۲۴ ۲۰۲۴/۲۵/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

fourcorners

درس ۳ فرکرنز ۴ درباره نحوه تهیه غذا و نحوه پیشنهاد دادن نوعی غذا به کسی است. گرامر درس درباره مجهول حال ساده است. در ابتدا با لغاتی درخصوص روش های پخت غذا آشنا می شویم.

bake= پختن؛    boil= جوشاندن؛    fry= سرخ کردن؛     microwave= داخل مایکروویو گذاشتن؛ melt= ذوب کردن؛     grill= کباب کردن؛    roast= سوخاری کردن؛    steam= بخارپز کردن

taste مزه:

 salty= شور، نمکی،      bland= بدون مزه؛     sour= ترش؛    spicy= تند؛     sweet= شیرین

Texture بافت:

chewy= جویدنی    creamy= خامه ای، لعاب دار؛     crunchy= ترد؛     juicy= آب دار؛    sticky= چسبناک

گرمر:

در جملات مجهول تاکید بر روی دریافت کننده عمل یعنی مفعول است. وقتی فاعل مشخص نیست یا دارای اهمیت نیست، جمله به صورت مجهول می آید. ساختار مجهول درحال ساده به صورت زیر است:

قسمت سوم فعل + am/is/are + مفعول

majhool

Time clauses:‎  می توانیم به جای قید که یک کلمه است؛ یک جمله بیاوریم. مثلاً دیروزعلی را دیدم؛ بجای دیروز این جمله را می آوریم، وقتی داشتم می آمدم اینجا پس جمله به این شکل در می آید وقتی داشتم می آمدم اینجا علی را دیدم.

I saw Ali yesterday

While I was coming here, I saw Ali

از این ساختار می توان برای بیان ترتیب انجام وقایع استفاده کرد مثلاً در دستور العمل آشپزی، مثال شکل زیر را ببینید:

timeclause

توصیه، پیشنهاد: Recommendation

برای پیشنهاد چیزی به کسی عبارت های If I were you, I'd  یا My recommendation would be to یا Why don't you را بکار می بریم و برای پذیرفتن یک توصیه عبارات Sounds good to me یا ok, I think I'll do that را بکار می بریم.

recommendation

نکته:

we are out of time وقت ما تمام شد

at least حداقل

wooden sticks سیخ چوبی

peanut sauce سس بادام زمینی

vendor دستفروش

dough خمیر

batter خمیر کیک

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب