رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۲۰:۲۹ ۲۰۲۵/۰۵/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

يک فنجان چاي روح و روان را گرم کرده، نفس شما را تازه کرده و حتي با عفونت ها مقابله مي کند. اخيرا در دو مطالعه اثرات مفيد چاي بر روي سلامتي نشان داد شده است. در مطالعه اول عصاره چاي سبز با انواع متعدد و مختلف باکتري ها از جمله انواعي که باعث گلودرد و فساد دندان مي شوند مخلوط شد و مشخص شد که چاي سبز رشد باکتري ها را مهار مي کند. در حقيقت همين مطالعه نشان داد که چاي سبز همچنين با از بين بردن باکتري ها به خميردندان و دهان شويه کمک مي کند تا بر ضد ويروس ها عمل کنند. خمير دندان يا دهان شويه به تنهايي اثر کمي در مقابله با ويروس ها دارد ولي با افزودن عصاره چاي سبز باکتري ها تقريبا نابود مي شوند و سپس خمير دندان قادر به مقابله با ويروس ها خواهد بود. چاي داراي انواع پلي فنل است که آنتي اکسيدان هايي هستد که سلول ها انسان را از صدمه محافظت مي کنند. فلاونيدها گروهي از پلي فنل ها هستند که بطور طبيعي در چاي وجود دارند. به نظر مي رسد سطوح بالاي اين پلي فنل ها در بدن مي تواند علاوه بر ويروس ها با سرطان هاي لوزالمعده،‌ کولون،‌ مثانه،‌ پروستات و سينه نيز مقابله کند. در مطالعه دوم يعني مطالعه در مورد بوي بد دهان عصاره هاي چاي سياه با سه گونه باکتري که عامل بوي بد دهان هستند در ظروف آزمايشگاهي براي ۴۸ ساعت ترکيب شد.  نتايج حاصله با ظرف حاوي فقط باکتري مقايسه شد. در تمام موارد پلي فنل هاي چاي رشد باکتري ها را تا ۳۰ درصد کاهش داده و توليد ترکيباتي که باعث بوي بد دهان مي شوند را کم کردند. اين مطالعه نشان داد که شستشوي دهان با چاي سياه مانع تشکيل پلاک شده و اسيدهايي را که باعث تخريب دندان مي شوند از بين مي برند. علاوه بر مهار رشد عوامل بيماري زا در دهان، چاي سياه و پلي فنل هاي آن با کاهش ترکيبات موجود بوي بد دهان به سلامت دهان کمک مي کنند.

 

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب