رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۱۳:۳۶ ۲۰۲۴/۳۰/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

تنها ماده غذایی که در هر شرایطی اضطراب را افزایش می دهد، کافئین است. باید از خوردن کافئین اجتناب کرد؛ زیرا دستگاه عصبی سمپاتیک را که مسئول واکنش جنگ یا گریز است، فعال می کند. در نتیجه، نشانه های جسمانی تولید می کند که معمولا با اضطراب همراه است ( ضربان سریع قلب، تنفس سریع، عرق کردن، تحریک پذیری و غیره). قهوه، چای، شکلات و اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. برخی مسکن ها مانند اکسدرین و آناسین و داروهای سردرد نیز ممکن است دارای کافئین باشند. بعضی وقت ها کودکان مضطرب، بدغذا هستند و در نتیجه، اطرافیان نگران می شوند که آیا مواد غذایی لازم به بدن کودک می رسد یا نه؟ در مورد غذاخوردن، با کودک مشاجره نکنید. اغلب یکی از راه های آسان، برای جبران مواد غذایی کودکی که کم غذا می خورد، این است که تنقلات مغذی در همه جای منزل بگذارید. برعکس، برخی کودکان مضطرب، در تلاش برای تسکین اضطراب خود، پرخوری می کنند. برای این کودکان، غذاخوردن دیگر فقط به اشتها مربوط نیست، بلکه به یک عادت عصبی، شبیه ناخن جویدن یا تکان خوردن تبدیل می شود.
ورزش
ورزش مرتب، مواد دردزدای طبیعی بدن را که اندورفین نام دارد و موجب آسودگی می شود، آزاد می کند. در ضمن، ورزش کودکان را خسته می کند و موجب می شود بهتر بخوابند. ورزش های گروهی که با عده ای همسن انجام می گیرد موجب افزایش اعتماد به نفس و بهبود روابط اجتماعی می شود.
خواب
نیاز به خواب در بین کودکان مضطرب، گوناگون است. زندگی روزانه برای برخی کودکان مضطرب، بسیار پرفشار به نظر می رسد و در نتیجه، به خواب بیشتری نیاز دارند. به خصوص وقتی آنها با ترس رو به رو می شوند، این نیاز شدیدتر می شود. برخی دیگر کمتر می خوابند؛ زیرا نگرانی مانع خواب آنها می شود.
رعایت نکات زیر می تواند برای خوب خوابیدن مفید باشد:
- کودک را عادت دهید که هر روز صبح، سر یک ساعت معین از خواب بیدار شود. اینکه چه ساعتی از شب خوابیده، مهم نیست.
- او را تشویق کنید که در طول روز نخوابد.
- توجه کنید که کودک در طول روز، فعالیت جسمانی فراوانی داشته باشد.
- کودک نباید شب ها نوشابه ای حاوی کولا، شکلات، چای یا هر خوراکی کافئین دار دیگری بخورد.
- کودک باید از فعالیت های بسیار پرهیجان در شب اجتناب کند.
- از اتاق خواب، بیشتر برای خوابیدن کودک استفاده کنید و او را از خوردن غذا یا تماشای تلویزیون در رختخواب منع کنید.
- شیر گرم به خوابیدن کمک می کند(شیر ماده تریپتوفان دارد که خواب آور است).
- اگر کودک خوابش نمی برد، به او پیشنهاد کنید که کار بی سر  صدایی انجام دهد تا خسته شود.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب