به منظور گسترش فضای سبز شهری بسیاری از شهر های بزرگ و متوسط اقدام به احداث پارک های بزرگ کرده اند اما به طور کلی توسعه ی جهت افقی فضای سبز نیاز را برآورده نکرده است. از این رو احداث روف گاردن در ساختمان های بلند روشی موثر برای افزایش فضای سبز شهری و نیز جزء مهم استراتژی توسعه پایدار انسانی است.
۱ . بام های سبز می توانند اثرات منفی ساختمان ها در اکوسیستم محلی و در پی آن مصرف انرژی در بناها را کاهش دهند و در تغییرات جریان انرژی ساختمانها نقشی تعیین کننده داشته و در عین حال جنبه زیبا شناختی برای ساکنان شهر داشته باشد.
۲ . ایجاد فضای سبز در ساختمان های بلند، به ویژه در شهرهای بزرگ، درکاهش آلودگی هوا و تولید هوای سالم موثر است .
۳ . از جمله تأثیرات ناشی از زندگی در فـضای سبز کاهش تأثیرات منفی ناشی از استرسی اسـت. قرار گرفتن در طبیعت، تاثیرات مثبتی بر روی فعالیت های فیزیکی، روحی و روانی انسان دارد بطوریکه استرس و فشار کار روزانه را از او دور نموده و محیطی آرام را برای او فراهم می نماید.
۴ . معمار اگر از نیازهای روحی و جسمی برج نشینان شناخت داشته باشـــد، طبیعت و معماری را در هم می آمیزد.
۵ . بی توجهی به طبیعت و گیاهــان در معمــاری ساختمان های بلند، برای ساکنان مشکلات روحی و جسمی به بارمی آورد و انسان برای رفع آن یا برج را ترک می کند و یا گیاهان را به درون آن می آورد، گرچه این عکس العمل ها نا خود اگاهانه باشد.
۶ . درختان و درختچه ها با شاخ و برگ خود مانع پخش صدا گشته و مقداری از دود و گرد و خاک را تصفیه می نماید. به علاوه بر اثر تبخیر و تعرق برگها، رطوبت هوا نیز افزایش می یابد که مخصوصا در مناطق خشک بسیار مطبوع می باشد.