رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۰۹:۳۲ ۲۰۲۴/۱۶/۰۹     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

رفتارهای جنسی پرخطر در جوانان را می توان در سه مقولة عمده قرار داد. عوامل مستعدکننده، عوامل درگیرکننده و وجود انحرافات جنسی این عوامل در تعامل با یکدیگر باعث بروز رفتارهای پرخطر جنسی می شوند
عوامل مستعد کننده قبل از بروز رفتار پرخطر جنسی
- سستی باورهای مذهبی
افراد مذهبی تر تمایل بیشتری برای به تاخیر انداختن فعالیت های جنسی خود نشان می دهند.
- مشکل ساختاری خانواده
در چنین ساختارهایی فرد با بی اعتبارسازی های عاطفی/جسمانی مواجه است و در معرض انواع بدرفتاری ها از قبیل غفلت، سوءاستفاده بدنی، یا جنسی قرار می گیرد.
- تجارب و آگاهی های جنسی در کودکی
هر چند بسیاری از این افراد به صورت ناخواسته با مواد و محتوای جنسی مواجه شده بودند؛ اما آگاهی های جنسی آنها را نسبت به رفتارها و حرکات جنسی حساس می سازد.
- سوء استفاده دوره کودکی
سوءاستفاده جنسی از کودکان عواقب ویرانگری را در زندگی افراد باقی می گذارد، این مسئله با وارد ساختن آسیب بر هیجان ها و رفتارهای کودکی به صورت جدی رشد دوران کودکی را مختل می سازد.
- مشکلات رشدی
مشکلات رشدی از قبیل بلوغ زودرس، رشد سریع بدنی و کنجکاوی جنسی هم از عوامل مخاطره آمیز بروز رفتارهای پرخطر جنسی هستند. در این افراد رشد هورمونی و فشار همسالان دل مشغولی های زیادی در رابطه با فعالیت های جنسی ایجاد کرده و در نتیجه خطرپذیری و درگیر شدن در فعالیت های جنسی در این افراد تشدید می شود. بلوغ زودهنگام و رشد سریع جسمانی در کنار کمبود دانش جنسی افراد را به سمت انجام رفتارهای جنسی اجباری سوق می دهد. این اجبار به دلیل میل به آزمایش، اکتشاف و خطرپذیری که در اوایل بلوغ پدیدار می شود، افراد را مستعد انجام رفتارهای جنسی پرخطر می سازد. در کنار عوامل مستعدکننده، عواملی از قبیل دسترسی به محرکهای جنسی، تأثیراز روابط دوستی، عادی انگاری و کاهش شرم و گناه، ضعف اعتماد به نفس یا جرات مندی جنسی، ضعف آگاهی و نگرش جنسی، و دسترسی راحت به روابط جنسی افراد را به سمت مشارکت در رفتارهای جنسی پرخطر سوق می دهد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب