رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۱:۱۷:۰۶ ۲۰۲۵/۰۱/۰۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

vadeghazaei

از نظرطب سنتی بهتر است شخص در دو روز، سه وعده غذایی بخورد، به این صورت که یک روز صبح و شب، و روز بعد ظهر غذا بخورد. روایت است از امام رضا علیه السلام که فرمودند؛ جدّ من محمّد(صلی الله علیه و آله) به على(علیه السلام) چنین فرمود که: [از هر دو روز،] در یک روزش، یک وعده و در روز دیگرش دو وعده باشد. ولی اگر شخص دو وعده در روز مصرف می کند، غذا را باید به یک سوم و دو سوم تقسیم کرده و ثلث اول را اول روز در صبح بخورد و دو ثلث دیگر را آخر روز در غروب مصرف کند. خاصیت غذایی وعده غروب باید بیشتر بوده و مزاج آن را دیرتر دف کند. البته درتنظیم وعده های غذایی عادت فرد باید رعایت شود، در این زمینه بقراط می گوید؛ عادت حکم طبیعت ثانی را دارد. اگر فرد یکباره دست از عادت خود بردارد، این امر موجب ایجاد بیماری های مختلف، تحلیل مواد مفید بدن، از بین رفتن قوای بدنی و لاغری می شود. بنابر این باید در تنظیم وعده های غذایی ویژگی های خاص افراد را در نظر گرفت. درتنظیم وعده های غذایی به موارد زیر باید توجه داشت:
- کودکان و نوجوانان برای حفظ سلامت و رشد خود باید بین دو وعده غذایی، میوه یا غذای سبکی میل کنند.
- میانسالان بیش از دو وعده در شبانه روز نخورند.
- کسی که نمی تواند غذای مورد احتیاج خود را در یک وعده هضم کند، باید دفعات غذا خوردن را افزایش و مقدار غذا را در هر وعده کاهش دهد.
- برخی عادت دارند که در هر روز فقط یک وعده غذا و آن هم غذای سنگین بخورند، این عمل باعث ایجاد بیماری می شود. لذا باید در دو وعده با حجم کمتری غذا میل کند.
- کسی که اشتغال فکری دارد، اگر چند وعده غذا بخورد دچار سنگینی هضم و در نتیجه خواب آلودگی و اختلال تفکر می شود، این فرد بهتر است در شب غذای بیشتری بخورد، زیرا در این هنگام کارهای روزانه به اتمام رسیده، پس هضم آسان تر می شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب