رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۰۳:۱۸ ۲۰۲۴/۲۶/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

با مطالعه زندگی نامه بزرگان علمی و معنوی در تمام دنیا، به این نتیجه می رسیم که استفاده از نیم کره راست و ضمیر ناخودآگاه، تنها راه رسیدن به موفقیت و کمال است. به عنوان مثال هنگام رانندگی، دوجرخه سواری اگر به خود بیاییم، ملاحظه می کنیم که تا قبل از این لحظه، تمامی این امور به صورت خودکار انجام می شد. به همین دلیل زیگموند فروید چندین سال پیش، نظریه ای مطرح ساخت مبنی بر این که ۹۷ درصد رفتار ها و شخصیت افراد، تحت کنترل ضمیر ناخود آگاه قرار دارد و تنها بخش بسیار اندکی از این خروجی ها تحت کنترل ضمیر آگاه می باشد. اگر بخواهیم وظایف ضمیر ناخودآگاه را بازگو کنیم، باید بگوییم که ۹۷ درصد از تمام کارهای روزمره تحت کنترل ضمیر ناخودآگاه می باشد و این موضوع به صورت علمی نیز ثابت شده است.
قوانین ضمیر ناخودآگاه انسان
- ضمیر ناخودآگاه دارای قدرتی مافوق تصور انسان می باشد:
یکی از دلایلی که باعث می شد در گذشته این نیرو را با روح اشتباه بگیرند، وجود قدرت فراوان ضمیر ناخودآگاه بود؛ به طوری که حتی در بعضی کتاب ها از آن به عنوان خدای درون هم نام برده اند. وظایف بیان شده از ضمیر ناخودآگاه و این که کنترل هفتاد میلیارد سلول بدن را برعهده دارد، خود توضیحی است برای اثبات قدرت آن. مطالعه قوانین دیگر، این ادعا را برای ما محکم می نماید تا از همین قدرت های درونی جهت رسیدن به اهداف و قدم گذاردن در مسیر جدیدی از زندگی و مدیریت آن استفاده کنیم.
- ضمیر ناخودآگاه، اطلاعات دریافتی را پرورش می دهد و در آنها غلو می کند:
این قانون به ما نشان می دهد که سیستم عامل رایانه درون ما ( ضمیر ناخودآگاه) اطلاعات دریافت شده را از حد طبیعی خود بزرگتر جلوه می دهد. البته این قانون کائنات است زیرا اگر نیکی کنیم، پاداش ما چند برابر خواهد بود اما اگر بدی و سستی نماییم، کائنات، تنها به همان مقدار به ما جزا خواهد داد.
- ضمیر ناخودآگاه در اثر تمرکز روی یک موضوع، قسمت هایی از اطلاعات ورودی را در سطح خودآگاه حذف می نماید:
چنانچه طی کارهای روزمره تمرکز روی موضوع خاصی صورت گیرد، ضمیر ناخودآگاه طبق قانون، از پردازش برخی اطلاعات در سطح هوشیاری جلوگیری نموده و باعث می گردد، اطلاعات یا توسط خودآگاه حذف و یا نافص دریافت شود. برای نمونه زمانی که غرق تماشای فیلم مورد علاقه مان هستیم اگر کسی صدای مان بزند شاید صدای او را نشنیده و حتی بسیاری از تصاویر را نبینیم یا گاهی در طول مسافرت به شهرهای مختلف از محل حرکت تا رسیدن به مقصد، چون توجه مان به تابلوی راهنمای شهر مقصد بوده، ضمیر ناخودآگاه، تابلوی شهرهای دیگر را پردازش ننموده و باعث می گردد حتی نام شهر دیگر را در همان تابلوی مورد نظر نبینیم که در این جا ضمیر ناخودآگاه، عمل حذف در اطلاعات وارد شده را در اثر تمرکز روی یک موضوع انجام می دهد. به همین دلیل در شرایط مختلف، ضمیر ناخودآگاه عمل حذف را در ورود اطلاعات از طریق حواس پنج گانه انجام می دهد و باید یاد بگیریم این قانون را تحت کنترل خود درآوریم.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب