رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۵:۲۵:۱۶ ۲۰۲۵/۱۵/۰۷     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

kodakanbishfaal

کودکان مبتلا به اختلال بیش فعال، یک گروه در معرض خطر انزوا از همسالان خود هستند که به رغم داشتن نیازهای کاملا متفاوت اغلب در محیط آموزشی مشابه کودکان با توانایی بالا قرار می گیرند. و این در حالی است که محققان معتقدند مشکلات تحصیلی این کودکان، ناتوانی در یادگیری نیست، بلکه علت در محیط کلاس و تدریس نهفته است. محیط کالبدی اطراف همانند محیط فرهنگی کلاس، برای همه کودکان دارای اهمیت است، و به طور خاص برای دانش آموزان مبتلا به اختلال بیش فعالی حائز اهمیت می باشد. طراحی پلان باز برای این کودکان معمولا بهتر از طراحی کلاس درس سنتی با میزهای به سمت معلم می باشد. نتایج به دست آمده از مشاهدات صورت گرفته میان دانش آموزان انگلستان، هنگ کنگ و ایالات متحده نشان داده که بازده وظایف فوق برنامه این دانش آموزان در کلاس های بزرگتر بیشتر است. کلاس های بزرگتر، با تعداد معلمان بیشتر و دانش آموزان کمتر، متمرکز به فعالیتی است که قرار است انجام شود. گیرایی پایین دانش آموزان متاثر از اندازه کلاس می باشد؛ طول و عرض آن دارای نسبت تقریبا دو برابر باشد مانند اندازه های یک کلاس با نسبت ۳۰ به ۱۵. و باید به منظور اجازه نظارت بیشتر و پاسخگویی مکرر برای رفتار و عملکرد کودک، صندلی کودک بیش فعال نزدیک به آموزگار باشد.
تاثیر رنگ: در راستای اثرات رنگ در کودکان بیش فعال، از تحریک رنگ برای تقویت توجه و فعالیت در کودکان بیش فعال استفاده می شود. رنگ می تواند کودکان بیش فعال را آرام کرده و فعالیت را پایین آورد، آنان را کنترل کرده و توجه آنها را بالا ببرد. نتایج آزمایش نشان می دهد که اثرات تحریک رنگ بر روی این کودکان مشابه مصرف داروهای محرک است.
اثر نور: فضاهای مطلوب کودک باید به نحوی روشن و نورگیر باشند که با مقدار زیادی نور خورشید، نور طبیعی و شفافیتی که همراه دارند بر احساسات کودکان تاثیر مثبتی بگذارند. از دید آنها این فضاها صمیمی و شادی آور هستند.
فرم فضایی مطلوب کودکان بیش فعال: در کنار اهمیت به ویژگی های فضایی، پرداختن به فرم فضا دارای ارزش بسیاری می باشد. فرم ساده در ایجاد احساس امنیت و آرامش کمک می کند، که برای کودکان بیش فعال این فرمهای ساده هرچه منحنی گونه باشند در کنترل فعالیت آنها موثرتر می باشد.
راهکارهایی برای کلاس کودکان بیش فعال: فراهم آوردن یک ساختار محیط یادگیری، استفاده از ضبط صوت، آموزش به وسیله رایانه و سایر تجهیزات سمعی و بصری، فراهم داشتن محیطی خارج از حالت آموزشی مانند رستوران، فست فود و کافی شاپ، استفاده از علایم و پیام های هوشیار کننده به منظور حفظ توجه کودک و بهره مندی از برنامه های نرم- افزاری آموزشی، زیرا کودکان با اختلال بیش فعالی در مقابل آموزش سنتی توجه بیشتری به نرم افزارهای کامپیوتری برنامه های آموزشی دارند. مشاهدات روند رفتاری و آموزشی در این کودکان نشان داده است که در اکثر موارد روش کوچینگ بازده بسیار بیشتری داشته است. در این روش معلم با دانش آموز همراهی می کند، در مقابل او نمی ایستد بلکه درکنار او به آموزش می پردازد. از این رو بر می آید که آموزش بصورت دورهم بهتر باشد و پشت سرِ هم نباشند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب