رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۳۵:۰۱ ۲۰۲۴/۲۶/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

chetorasatelatadawinmohafezatkonim

تعیین سطح دسترسی ها در ویندوز قابلیت جالبی است که به حفاظت داده ها کمک می کند. مثلاً در خانه با تعیین سطح دسترسی ها به یک فولدر یا حتی درایو، می توان از تغییر و پاک شدن آنها توسط کودکان جلوگیری کرد. در ادارات هم با تعیین این سطح دسترسی می توان تعیین کرد که کاربر تا چه حدی می تواند به اطلاعات دسترسی داشته باشد. آیا فقط مجاز است اطلاعات را بخواند یا اجازه دارد که آنها را تغییر دهد یا حذف کند. ویندوز دارای دو گروه کاربری Administrator  و user است. گروه Administrator  همه مجوزها را برای دسترسی به یک فولدر دارند. لذا ما باید کاربران را در گروه user ها بسازیم. سپس به آنها دسترسی های لازم را بدهیم.

برای ساخت کاربر جدید دو راه وجود دارد. یکی از طریق کنترل پنل می باشد. که با کلیک بر روی Start گزینه Control Panel را انتخاب کرده و بر روی گزینه User Accounts کلیک می کنیم.

controlpanel

سپس در پنجره باز شده گزینه manage another account را کلیک می کنیم.

creatuser

در پنجره باز شده  بر روی Create a new account کلیک می کنیم.

creatnewaccounts

سپس Standard User را انتخاب کرده و بر روی Create Account کلیک می کنیم.

ejadccount

بدین طریق کاربر جدید ساخته می شود. راه دوم این است که بر روی My Computer کلیک راست کرده و گزینه Manage را انتخاب کنیم تا وارد پنجره Computer Management شویم. سپس از قسمت سمت چپ پنجره گزینه Local Users and Groups را انتخاب و سپس Users را انتخاب می کنیم. آنگاه در قسمت راست پنجره در قسمت سفید کلیک راست کرده و New Users را کلیک می کنیم و مطابق پنچره زیر موارد خواسته شده را وارد می کنیم و Close را کلیک می کنیم. بدین ترتیب کاربر جدید ساخته می شود.

sakhtuser

در اینجا کار ساخت کاربر یا اکانت تمام می شود و به سراغ مرحله بعد دادن پرمیشن ها می رویم. برای این کار، بر روی فولدر مورد نظرمان کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب می کنیم. در پنجره باز شده تب Security را انتخاب می کنیم و مطابق شکل گزینه Edit را کلیک می کنیم.

security

در پنجره باز شده بر روی Add کلیک می کنیم.

add

در اینجا پنجره دیگری باز می شود که عبارت Users را در کادر سفید وارد کرده و گزینه Check Names را کلیک می کنیم تا یوزر ما را پیدا کند و سپس Ok را کلیک می کنیم.

users

در این حالت به پنجره قبل باز می گردیم ولی گروه Users هم به قسمت بالا اضافه شده است که آن را انتخاب می کنیم و در قسمت پایین پرمیشن های لازم را می دهیم که نوع آنها در زیر لیست شده است.

permission

لیست Permission ها:

Read (حق باز کردن و خواندن)
Write (حق اضافه کردن فایل و ویرایش فایلهای موجود)
Modify (دسترسی های Read , Write , Delete , Copy)
Read & Execute (خواندن و اجرا کردن ، برای برنامه های اجرایی این مجوز را به کاربران میدهیم)
List folder contents (حق ورود به پوشه ها و دیدن فایل ها و فولدرها)
Full ( دسترسی کامل و حق مالکیت به کاربر)

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب