رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۰۱:۵۲ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

رژیم غذایی اتکینز که به عنوان روش تغذیه اتکینز شناخته شده است، یک رژِیم غذایی کم کربوهیدرات می باشد که رابرت اتکینز با الهام از یک مقاله پژوهشی در سال ۱۹۵۸ در مجله پزشکی آمریکا تحت عنوان کاهش وزن منتشر شد، ترویج کرد. رژیم اتکینز رژِیمی است که رعایت آن در طول ۱۲ ماه به کاهش وزن متوسط منجر می شود. بعد از ۶ تا ۱۲ ماه رعایت این رژیم کاهش وزن متوسط ۲ تا ۶ کیلوگرم ایجاد خواهد شد. رژِم اتکینز دارای ۴ فاز است:
- فاز اول که به آن مقدمه هم می گویند دو هفته طول می کشد و محدود کننده ترین بخش رژیم است. در این فاز پروتئین های خالص و ناب نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی و میگو، تخم مرغ و پنیر مصرف می شوند. مصرف گوشت های فراوری شده در این دوره ممنوع است و کربوهیدرات مصرفی به ۲۰ گرم در روز محدود می شود.
- فاز دوم که به آن فاز کاهش وزن مداوم هم گفته می شود. همچنان بر مصرف غذاهای پُر پروتئین، گوشت ها و همان غذاهای فاز اول تمرکز دارد اما میزان کربوهیدرات آن ۲۵ گرم در روز می شود و این میزان به مرور افزایش پیدا می کند.
- فاز سوم کاهش وزن که به آن پیش نگهداری هم می گویند. فازی است که افزایش مصرف کربوهیدرات ها به میزان ۱۰ گرم در هفته را اجازه می دهد. افرادی که این رژیم را شروع کرده و به خوبی پیش رفته اند با کاهش وزنی حدود ۲/۳ تا ۴/۵ کیلوگرم وارد این فاز می شوند. این افراد برای مدت زمان طولانی در این فاز می مانند تا کاهش وزن مورد نظر و هدفشان را به دست آورند.
- فاز چهارم فاز آخر است و به آن نگهداری و کنترل وزن نیز می گویند. رژیم توصیه شده در این فاز یک رژیم متعادل از جهت کربوهیدرات است که دیگر محدودیت شدید کربوهیدرات در آن وجود ندارد و به فرد کمک می کند تا وزن به دست آمده را در همان حد نگه دارد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب