رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۵:۳۳:۳۷ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

غذای ارگانیک یا طبیعی، به غذایی گفته می شود که بدون دخالت یا بدون مصرف آفت کش ها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد. در واقع کشاورزی ارگانیک، شیوه ای از کشاورزی است که در تمامی مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوری و بسته بندی محصولات کشاورزی از کودشیمیایی استفاده نمی کنند. مهمترین نتیجه ای که کشت محصولات ارگانیک دارد، بحث کمک به حفظ محیط زیست و بحث سلامت جامعه است. جلوگیری از استفاده نامطلوب و بی رویه از سموم  و کودهای شیمیایی در کشت محصولات کشاورزی هم برای محیط زیست و هم برای سلامت جامعه مهم است. روش تولید محصولات ارگانیک و غیرارگانیک متفاوت است و در نتیجه قیمت آنها نیز متفاوت خواهد بود و این اختلاف قیمت بسته به نوع محصول متغیر می باشد. پایه و اساس تولید به روش ارگانیک، بر چرخه طبیعی تولید و عدم استفاده از محصولات و کودهای شیمایی استوار است و در نتیجه چرخه تولید با در نظر گرفتن این شرایط طولانی تر خواهد بود. به عنوان مثال در دامداری به روش ارگانیک، رشد حیوانات کندتر است و مستلزم دسترسی به طبیعت و فضای بیشتر و تغذیه ارگانیک حیوانات می باشد. کشت محصولات ارگانیک شرایط ویژه ای دارد به این صورت که در آن قطعه زمینی که محصول تولید می شود سه سال متوالی نبایستی هیچ آفت کش یا کودشیمیایی مصرف شود. ما باید بپذیریم که در وهله اول خیلی روی ارگانیک بودن محصول تکیه نکنیم و ابتدا روی سلامت محصول تمرکز کنیم و به بهره بردار و مصرف کنندمان بگوییم که شما از از این مراکز خرید کنید این گواهی سلامت دارد و میزان باقی مانده آفت کش ها از حد مجاز بالاتر نیست. اگر تولید کننده ای به این شکل دو تا سه سال بتواند کار کند دیگر می تواند برود به سمت تولید محصول ارگانیک. ده کشور اول مصرف کننده محصولات ارگانیک در اروپا و آمریکا واقع شده اند و بازارهای محصولات ارگانیک آسیا در کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی و تایوان واقع شده است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب