رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۱۴:۲۱ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

مهمترین و جالب ترین نکته در مورد شیر مادر این است که ترکیبات شیر مادر با توجه به سن و نیاز نوزاد تغییر می کند. در ۳ تا ۵ روز اول بعد از زایمان شیر مادر آغوز نامیده می شود که برای نوزاد بسیار ضروری است. آغوز برای نوزاد مانند واکسن  ضد ویروس است. ترکیبات شیر مادر با توجه به نیاز نوزاد از بدو تولد تا دوسالگی تغییر می کند تا کودک بتواند با خوردن شیر مادر نیاز بدنش به مواد مختلف را تامین کند. شیر مادر ساده تر از دیگر شیرها جذب می شود و نوزاد را در برابر بسیاری از عفونتها واکسینه می کند و ضریب هوشی نوزاد را بالاتر می برد. آهن شیر مادر کم است اما به خوبی جذب بدن نوزاد می شود. ترکیبات شیر مادر در هر بار در ابتدای شیردهی و پایان آن متفاوت است. چربی شیر مادر در انتهای زمان شیردهی بیشتر است تا انرژی بیشتری برای نوزاد فراهم کند؛ به همین دلیل توصیه می شود با صبر و حوصله به نوزاد شیر داده شود تا فرصت کافی برای تغییر ترکیبات موجود باشد. شیردهی برای مادر هم فواید بسیاری دارد، از جمله ایکه احتمال ابتلای مادر به سرطان سینه وتخمدان را کاهش می دهد، موجب تقویت استخوان های مادر می شود و چربی ذخیره شده در بدن در طول دوران بارداری را از بین می برد. شیر دادن به نوزاد موجب می شود شما سریع تر به اندام دلخواهتان برسید. در دوران بارداری مسلما اضافه وزن پیدا کرده اید و شیر دادن به نوزاد روند کاهش وزن را سرعت می بخشد و کمک بزرگی است که ساده تر به اندام مورد نظرتان برسید. در هنگام شیردهی هورمون هایی در بدن شما ترشح می شوند که در نتیجه ترشح آنها شما احساس می کنید نسبت به گذشته بسیار خوشحال تر و شاداب تر هستید. در کل احساس می کنید که حالتان خوب است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب