رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۶:۳۸:۵۹ ۲۰۲۴/۰۸/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

tatoo

تاتو یا خالکوبی، به ایجاد نقش و نگار بر روی پوست گفته می شود که از زمان های قدیم وجود داشته است. اگرچه تاتو خطرات زیادی برای سلامتی دارد، ولی در مواردی می تواند یک روش درمانی هم محسوب شود. مثلا" در افراد لب شکری، پس از درمان نقص اصلی، میتوان از تاتو برای ترمیم خط لب استفاده کرد. یا در مواردی همچون سوختگی از تاتوی ابرو و در افتادگی چشم، افتادگی پلک هم می توان تاتوی چشم را انجام داد.
عوارض تاتو:
- سارکوئید: آمارها نشان می دهد، ۵ تا ۱۰ درصد افرادی که تاتو می کنند؛ دچار عارضه ای به نام «سارکوئیدوز» می شوند. این عارضه بیشتر در ابرو و به صورت گوشت اضافه بروز می کند. این افراد ممکن است زمینه بیماری سارکوئیدوز را داشته باشند. این بیماری بیشتر ریه را درگیر می کند و به دلیل اختلال در سیستم ایمنی ایجاد می شود.
- ام آر آی:  بیمارانی که نیاز به انجام ام آر آی دارند؛ درصورت داشتن تاتو موجب سوزش در این نواحی می شود. لذا ممکن است برای آنها این آزمایش را انجام ندهند.
- عفونت: عفونت می تواند ویروسی مانند تبخال، عفونت باکتریایی مانند زرد زخم و یا عفونت قارچی در محل تاتو باشد. این عفونت ها با درمان از بین می روند، اما عفونت هایی مانند ایدز و هپاتیت در بدن نهفته می مانند و در آینده ظاهر می شوند.
- ریزش موهای ابرو و مژه: به دلیل ورود مکرر سوزن، ممکن است موهای ابرو و مژه بریزند.
- حساسیت: واکنش های آلرژیک و حساسیت که با تورم و قرمزی و خارش همراه است.
- واکنش های التهابی: ایجاد واکنش های التهابی و گرانولوما (توده های سفت) در محل تاتو.
- سرطان پوست: بعضی تحقیقات نشان داده است که تاتو در برخی افراد منجر به سرطان پوست شده است که ممکن است به دلیل مس و جیوه موجود در جوهر تاتو و آلوده شدن خون باشد.

- تولد نوزاد نورس: تاتو در افراد باردار به علت درد، ضربه و حمله عصبی ممکن است، منجر به زایمان زود هنگام شود. همچنین تاتو در زنان شیرده ممکن است، موجب انتشار جوهر به جریان خون و ورود جوهر به داخل شیر نوزاد شود.

tatoodarzananbardar
روش های پاک کردن تاتو
:
- سالابریژن: با کمک آب، نمک و یک وسیله ساینده همانند چوب باید حدود نیم ساعت تاتو را مالش دهید تا قرمز و ملتهب شود. سپس به کمک آنتی بیوتیک و پانسمان زخم  را  بپوشانید. این کار را سه روز بعد دوباره باید تکرار کرد.
- ترکیب اسکراب زردآلو:  می توان با ترکیب روغن ویتامین E، ژل آلوورا و اسکراب زردآلو به مقدار مساوی لایه بردار خانگی درست کنید و بر روی تاتو قرار دهید و پس از ۵ دقیقه شستشو دهید. این کار را ۴ بار در ماه، انجام دهید.
- نور درمانی پالسی شدید: در این روش ژل مخصوص را روی تاتو مالیده و آن را تحت نور با شدت بالا قرار می دهند.
- آلوئه ورا:  ترکیب برگ آلوئه ورا، برگ پنجه گربه و کپسول ویتامین E را روزی چند بار روی تاتو بمالید و پوست را ده دقیقه ماساژ دهید. سپس شستشو دهید.
- آب لیمو و نمک: ۱۰۰ گرم نمک را با کمی آب لیمو مخلوط کرده و با پنبه به مدت نیم تا یکساعت روی پوست بمالید و سپس شستشو دهید.
- ترکیب عسل: مخلوی آلوئه ورا، نمک، ماست و عسل را بر روی تاتو بمالید و ماساژ دهید.
- لیزر: این روش چند دقیقه طول می کشد ولی ۷ تا ۱۲ جلسه، برای رفع تاتو نیاز است. استفاده از لیزر موجب سوزش و سرخی پوست شده و ممکن است، جای زخم باقی بماند یا موجب تیره شدن پوست آن ناحیه شود.
- جراحی: در این روش بالون هایی به زیر پوست وارد می کنند و تاتو را بر می دارند.
- جوش شیرین: ترکیب یک قاشق آبلیمو و نصف قاشق جوش شیرین را می توانید برای محو تاتو بکار ببرید. این کار باید طی یکماه انجام شود.

- لایه برداری: اسید گلایکولیک و کرم های TCA را می توان به عنوان لایه بردار پوست، برای محو تاتو بکار برد.
- کرایوسرجی: در این روش نیتروژن مایع را به بافت زیرین تاتو وارد می کنند تا آن را فریز کرده و بعد کم کم آن را می سوازنند و با زدن تاول رنگ های تاتو از هم جدا و از پوست خارج می شود.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب