رفتن به محتوای اصلی
امروز: 10:24:02 2019/19/07     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

taskbab

تاس کباب، غذای سنتی ایرانی است که از قدیم الایام در خانه های ایرانیان پخت می شده است. تاس کباب با داشتن گوشت و انواع سبزیجات، حاوی انواع ویتامین هاست و سیستم ایمنی بدن را در مقابله با بیماری ها بالا می برد. تاس کباب، مناسب برای همه فصل هاست، مخصوصا" در زمستان  یک تاس کباب گرم حسابی می چسبد.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب:
_گوشت نرمه ۵۰۰ گرم
_هویج پوست کنده حلقه شده ۱۰۰ گرم
_لوبیا سبز تکه شده ۱۰۰ گرم
_بادمجان پوست کنده سرخ شده ۱۰۰ گرم
_پیاز پوست کنده و حلق شده ۱۰۰گرم
_سیب زمینی پوست کنده و حلقه شده ۲۰۰ گرم
_بامیه سرخ شده ۵۰ گرم
_رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
_روغن به میزان لازم
_نمک، هل، زعفران، زردچوبه و دارچین به ميزان لازم
_گوجه فرنگی ریز ۵ عدد
_لیموترش دو عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوشت ها را با یک عدد پیاز رنده شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حال زردچوبه، هل و دارچین را به گوشت اضافه کرده داخل دیگ به مدت دو ساعت خوب می پزیم. بعد یک ماهیتابه بزرگ می آوریم  و یک قاشق روغن را با رب گوجه تفت می دهیم. سپس نمک و زعفران را نیز اضافه می کنیم. بعد داخل ماهیتابه در هرطرفش؛ يکي از مواد را می چینیم؛ ابتدا سیب زمینی بعد پیاز، بعد هویج  وبعد لوبيا سبز، بادمجان و بامیه و گوجه ها را مرتب داخل ماهیتابه می چینیم. سپس گوشت پخته شده را همراه با آب، روی مواد می ریزیم و روی گاز با شعله ملایم می گذاریم تا به مدت دو ساعت بپزد. بعد از آنکه از پخت مواد اطمینان حاصل شد، مغز دو عدد لیمو ترش را به مواد اضافه کرده تا طعم خوشایندی به دست آید و می گذاریم تا به مدت ۴۵دقيقه تا یک ساعت دیگر هم بجوشد تا قوام آید. حالا تاس کباب آماده سرو است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب