رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۵۰:۴۹ ۲۰۲۴/۲۱/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

khoreshtfesenjan

خورشت فسنجان غذای اصیل ایرانی و بسیار خوشمزه است که با طعم ملسی که دارد، خیلی ها آن را می پسندند. برای عالی شدن این خورشت باید حوصله به خرج دهید تا خوب جا بیفتد. این خورشت با رب انار و گردو چرخ کرده و گوشت درست می شود؛ و سرشار از پروتئین است. با تغییر مقدار شکر خورشت فسنجان، طعم  آن تغییر کرده و مورد پسند هر ذائقه ای قرار می گیرد.

مواد لازم :
_گردو ۵۰۰ گرم
_مرغ ۵۰۰ گرم
_گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
_رب انار یک شیشه کوچک
_آب انار یک لیوان
_نمک، زردچوبه،  زعفران، هل، گلاب وشکر به میزان لازم
_پیاز ۲ عدد
_روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گردوها را پاک می کنیم و با چرخ گوشت چرخ می نماییم و در یک قابلمه تفلون ریخته، روی شعله ملایم تفت می دهیم تا خامی گردو گرفته شود و روغن خود را پس دهد. بعد که بوی گردو تفت داده شده را احساس کردیم، یک لیتر آب داخل گردو ریخته، روی شعله ملایم می گذاریم تا چند ساعت بپزد. حال یک عدد پیاز را رنده ریز کرده با یک قاشق روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. بعد مرغ ها را بدون استخوان با پیاز تفت داده تا بوی زهم مرغ گرفته شود و نمک، زردچوبه، هل، زعفران و یک تکه چوب دارچین را به مرغ اضافه می کنیم و با مقداری آب، داخل دیگ می ریزیم تا به مدت یک ساعت خوب بپزد. هنگامی که مرغ پخت؛ گردو را داخل قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا با هم بپزند. سپس گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده شده، نمک وزردچوبه خوب ورز داده تا منسجم شود و از هم جدا نشود، بعد آن را به حالت گلوله های کوچک در آورده، داخل مقداری روغن سرخ می نماییم وبعد به مخلوط مرغ و گردو اضافه می نماییم تا باهم بپزند. حال رب انار را با یک لیوان آب انار رقیق کرده به قابلمه خورشت اضافه می نماییم و می گذاریم تا به مدت نیم ساعت، خوب بپزد. سپس مقداری از خوشت را می چشيم، اگر طعمش خوشایند نبود؛ مقداری نمک و شکر اضافه کرده تا طعم ملس به خود بگیرد. می توان يک قاشق گلاب هم برای عطر خورشت به آن اضافه کرد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب