در اینجا طرز درست کردن خیار شور خانگی، که طعم و عطر بهتری نسبت به نوع صنعتی دارد و همچنین ترفندهایی برای کپک نزدن آن آورده شده است. خیار شور دارای ویتامین K و مقدار زیادی سدیم است. در گذشته بیشتر از خیار شور در ساندویچ ها استفاده می شد. اما امروزه در سایر غذاهای فست فودی، سالاد الویه و حتی در کنار انواع کباب هم سرو می شود.
مواد لازم :
_خیار ۲ کيلو
_ترخن و ریحان دو قاشق غذاخوری
_فلفل سبز تند ۱۰۰گرم
_سيردو حبه
_هویج ۱کيلو
_نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا خیارها را که از قبل تمیز شسته ایم را با چنگال سوراخ می کنیم، تا آب خیارشور را جذب نکند. بعد داخل ظرف مورد نظر ریخته، سپس یک لایه هویج، فلفل، سیر، ترخون و ریحان ریخته، دوباره خیار می گذاريم این کار را لایه به لایه ادامه می دهیم، تا مواد تمام شود. بعد آب و نمک را که روی اجاق قرار داده و بجوش آمده است را می گذاريم مقداری سرد شود، طوری که دست را نسوزاند. بعد بر روی خیارها می ریزیم و در ظرف خیار شور را محکم می بندیم تا هوا نکشد. توجه داشته باشید که تا یکماه نباید در ظرف خیار شور را باز کنیم. توصیه می شود، ظرف خیار شور را داخل یخچال قرار دهید. به خاطر کپک نزدن خیار ها بهتر است، یک فنجان قهوه خوری سرکه، به خیار شور اضافه شود.