سالاد مرغ و قارچ به خاطر داشتن، مرغ، قارچ و ذرت منبع غنی از پروتئین محسوب می شود. همچنین گوشت مرغ دارای ویتامین B۶ و B۳ (نیاسین) و ذرت دارای ویتامین های A,B وC و قارچ دارای ویتامین های گروه B و ویتامین D است. این سالاد دارای مواد معدنی همانند کلسیم، فسفر، پتاسیم و آهن است.
مواد لازم:
_سینه مرغ نگيني۵۰۰گرم
_سیب زمینی نگيني ۲۰۰گرم
_قارچ ۵۰۰گرم
_ذرت۱۰۰گرم
_سس مايونز به میزان لازم
_آبلیمو، نمک و فلفل سیاه
_خیار شور نگيني۱۰۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز سالم، یک تکه چوب دارچین، نمک و فلفل سیاه خوب می پزيم. بعد مرغ را صاف کرده کنار می گذاريم و سيب زمینی نگينی را با آب مرغ می پزیم. سپس آن را به مرغ اضافه می کنیم. حالا، قارچی را که از قبل خرد کرده و تفت داده ایم، با ذرت پخته وخيار شور نگيني به مرغ اضافه کرده، خوب هم می زنیم. دراین مرحله سس را با نمک، آبليمو و فلفل سیاه مخلوط کرده به مرغ اضافه می نمایم و داخل یخچال می گذاریم تا سرد شده و آماده سرو شود. این نوع سالاد به عنوان شام، یک غذای کامل محسوب می شود و از طرفی طعمی بسیار خوب و عالی دارد.