خرما دارای ویتامین های گروه A ،B ، E ،C ، آهن، پروتئین، چربی، فیبر، قند طبیعی و مواد معدنی همانند پتاسیم، منگنز، روی، فسفر، کلسیم و مقداری سدیم است. در خرمای مجلسی به علت اضافه شدن مواد زیر، ارزش غذایی آن بسیار زیاد می شود و تاثیر بسزائی در تغذیه و سلامت بدن دارد.
مواد لازم برای خرمای مجلسی:
_خرما پاک شده ۱کيلو
_پودر نارگیل۱۰۰گرم
_خلال پسته ۱۰۰گرم
_گردو۲۰۰گرم
_بسکويت ساقه طلای ۱بسته
_کنجد ۱۰۰گرم
_شیر یک پیمانه
_هل و دارچین به میزان لازم
_روغن جامد یا روغن حیوانی به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا هسته خرما را جدا کرده در یک قابلمه روغن ریخته خرما را تفت می دهیم تا سرخ شود. بعد از روی اجاق پایین آورده و خرما را چرخ می کنیم تا یکدست و نرم شود. سپس شیررا با هل و دارچین مخلوط کرده به خرما اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، تا با هم مخلوط شوند. در این مرحله بیسکويت ها را خرد کرده، به خرما اضافه می کنیم. سپس پودر نارگیل، کنجد و گردو را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد دلخواه خود که روی آن را سلفون کشیده ایم، ریخته و مقداری خلال پسته، پودر نارگيل و کنجد روی آن مي پاشيم. بعد مخلوط خرما را روی آن می ریزیم و صاف می نمایم و دوباره بر روی آن پودر نارگیل و کنجد وخلال پسته مي پاشيم، سلفن کشیده، داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از یکساعت آنها را بیرون می آوریم و با چاقوی تیز، به صورت لوزی برش میدهیم. یا اینکه گرد کرده داخل پودر پسته، کنجد، نارگیل و.. می زنیم، تا ظاهری بسیار زیبا به خود بگیرد وبسیار شیک مجلسی و مقوی و خوش خوراک شود.