رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۱:۰۹:۴۳ ۲۰۲۵/۱۱/۰۷     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

halmasalh

یکی از روش های سودمند برای کاهش اضطراب امتحان در دانش آموزان، آموزش مهارت حل مسئله است، که در آن فرد می کوشد برای موقعيت های مشکل آفرینی که در زندگی روزمره با آنها مواجه می شود راه حل های سازش یافته و مؤثر را شناسایی و کشف کند.
جلسه اول: جلسه اول، جلسه توجیهی است که ضمن معارفه، در مورد اهداف آموزشی ونحوه اجرا و زمان برگزاری جلسه های آموزشی و تعریف کلی مهارت حل مسئله و اهمیت نقش آن در زندگی صحبت می شود.
جلسه دوم: در این جلسه نخستین گام مهم یادگیری حل مسئله یعنی درک مسئله و بازنمایی صحیح آن، ارتباط آن با رفتارها و آگاهی از این واقعیت که مسئله های بالقوه قابل حل هستند بحث می شود.
جلسه سوم: در این جلسه در مورد تشخیص و توصیف دقیق مسئله در قالب واژه های دقیق و صریح صحبت می شود و سپس دانش آموزان مسئله های خود را تعریف و اولویت بندی می کنند  و مهمترین مسئله ها انتخاب می شوند.
جلسه چهارم: در این جلسه روش بارش مغزی آموزش داده می شود و دانش آموزان به ارائه راه حل های موجود ممکن و غیرممکن برای مسئله های مهم خود می پردازند.
جلسه پنجم: در این جلسه در مورد استفاده از فن دو ستون یا فن معایب و مزایا صحبت می شود.
جلسه ششم: در این جلسه راه حل هایی که بیشترین مزایا و کمترین معایب را داشته باشند انتخاب می گردند و دانش آموزان راه حل ها را به کار می گیرند.
جلسه هفتم: ابتدا بازخوردی از جلسه های گذشته ارائه می شود و سپس افراد در مورد اثربخشی راه حل هایاجرایی خود توضیح می دهند و در نهایت برای آنها توضیح داده می شود که در صورت شکست در انتخاب راه حل نخست یا بهترین راه حل، باید به مراحل قبلی بازگشت کرده و راه حل های دیگر رابیازمایند و مشکل را بدون یافتن راه حلی برای آن رها نسازند.
جلسه هشتم: در این جلسه مطالب کل جلسه های قبلی مرور و سپس جمع بندی کلی صورت می پذیرد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب