رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۰۱:۳۳ ۲۰۲۴/۲۳/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

question

با پیشرفت علم و فناوری بسیاری از سوالات بشر که ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده بود، پاسخ داده شد. بطوریکه با یک جستجو ساده در اینترنت، پاسخ هر سوالی بدست می آید. ولی بعضی سوالات هست که هنوز هم علم نتوانسته پاسخی درخور، برای آن پیدا کند. این ۸ سوال از آن دسته سولات می باشد:
۱-چرا ما رویا می بینیم: بطور معمول، وقتی مردمک شما حرکات سریعی را انجام می دهد، شما در حال دیدن رویا هستید. در این حالت، الگوهای الکتریکی مغز بسیار فعال هستند، درست مانند زمانی که بیدار هستید. اما محققان نمی دانند چرا شما خواب می بینید. ممکن است رویا عکس العملی به رویدادهای روز و یا راهی، برای رهایی از استرس های روزمره باشد. یا روشی ناخود آگاه، برای حل کردن تجربیات چالش انگیز زندگی باشد. ممکن است رویا یک روش بیو شیمیایی برای مغز شما باشد، تا اطلاعات کوتاه و یا بلند مدت را مرتب سازی و ذخیره کند. تا تجارب گذشته و حال شما را با هم ادغام کند و شما را برای آینده آماده سازد. صرفنظر از هدف رویا دیدن؛ آنها ما را سرگرم می کنند و به ما یاد آوری می کنند که دنیای درونی ما به همان اندازه عجیب و غریب است که دنیای اطراف ما شگفت انگیز است.

dream
۲- چگونه می توان سرطان را درمان کرد: دانشمندان تردید دارند که بتوانند انواع سرطان را درمان کنند، اما چشم انداز درمان سرطان در حال تکامل است. هر سال بیش از نیم میلیون نفر در آمریکا در اثر سرطان میمیرند. سرطان، تکثیر سلول های غیر قابل کنترل است. تومورها گسترش می یابند و باعث مرگ می شوند. این رشد سلول ها، به دلیل آسیب وارده به DNA است. که شیوه زندگی مانند، سیگار کشیدن، در معرض مواد شیمیایی یا آفتاب زیاد بودن موجب این آسیب دیدگی می شود. که با اجتناب از این رفتارها می توان از یک سوم انواع سرطان پیشگیری کرد. البته عوامل دیگر مانند ارث هم تاثیر دارند. برخی از افراد مستعد سرطان هستند. آنها DNA مضر را از والدین خود به ارث می برند، حتی اگر شیوه زندگی سالمی هم داشته باشند.

cancer
۳- پس از مرگ چه اتفاقی برای شما می افتد: میلیاردها نفر جواب این سوال را می دانند، ولی نمی توانند پاسخ را به شما بگویند زیرا مرده اند. کسانی که تجربیات نزدیک مرگ داشته اند و دوباره به زندگی برگشته اند از فلش بک به اتفاقات گذشته زندگی یا مکالمات با عزیزانی که قبلا فوت کرده اند؛ سخن می گویند. موضوع زندگی پس از مرگ یکی از قدیمی ترین مسائل بشریت است.
۴- آیا ما تنها موجودات این جهان هستیم: تنها در کهکشان راه شیری ۴۰ میلیارد ستاره وجود دارد و تحقیقات نشان داده است که در برخی، آب و گازها و عناصر مشابه زمین، در آنها هم وجود دارد. محققان ناسا معتقدند که در سالهای آینده، آثار حیات در سایر کرات بدست خواهد آمد.

die
۵- خود آگاهی از کجا نشات می گیرد: ما انسان ها از محیط اطرافمان و از خودمان آگاهیم. مغز کامپیوتر مرکزی بدن ماست. اسکن مغز نشان می دهد که مغز با ۱۰۰ میلیارد سلول عصبی فعال است. اما مغز ذهن نیست و فعالیت الکتریکی مغز توسط سلوهای عصبی که ماده فیزیکی هستند، نمی تواند توضیح دهد که چگونه فعالیت غیر فیزیکی مانند هوشیاری انجام می شود.

khodagah
۶- چه تعداد گونه در روی زمین وجود دارد: دانشمندان با روش های رتبه بندی و طبقه بندی، به شناسایی گونه های مختلف گیاهی و جانوری پرداخته اند ولی تنها ۱.۵ میلیون گونه را شناسایی کرده اند  و این، حدود ۱۵ درصد کل جمعیت موجودات است. هرچند دانشمندان در شناسایی گونه هایی مثل پستاندارن خوب عمل کرده اند، ولی برخی گونه ها مثل قارچها، تنها ۱۰ درصد آنها شناسایی و توصیف شده اند و این درحالی است که بسیاری از گونه ها سریعتر از زمانیکه دایناسورها از بین رفتند، در حال انقراض هستند.

creature
۷- آیا می توان در زمان به گذشته و آینده سفر کرد: سفر در زمان به عنوان یکی از مفاهیم علمی تخیلی بسیار جذاب است. شاید بتوان از کرم چاله هاWormhole به عنوان پلی برای سفر در زمان و فضا؛ استفاده کرد. از لحاظ تئوری می شود به یک کرم چاله وارد شد و از طرف دیگر کهکشان در مکان و زمان دیگر خارج شد. یا اگر بتوانیم با سرعت نور حرکت کنیم در آن صورت جهان با سرعت کمتری در مقایسه با شما، در حال حرکت است. هر چند که دانشمندان می گویند امکان ندارد با سرعت نور بتوانیم سفر کنیم.

traveltofuture
۸- جهان بی نهایت است یا محدود است: محققان با بررسی ۱.۲ میلیون کهکشان(که معادل یک قطره در مقایسه با یک سطل آب است) به این نتیجه رسیده اند که جهان کروی نیست، بلکه مسطح است. پس یعنی آن بی نهایت است؟ اگر بیگ بنگBig bang یا انفجار جهانی موجب شده باشد که جهان دائما" سریعتر از سرعت نور گسترش یابد در آن صورت ما که قادر نیستیم با سرعت نور حرکت کنیم؛ نمی توانیم لبه ای برای جهان تصور کنیم.

world
منبع:
https:‎//science.howstuffworks.com/innovation/scientific-experiments/۱۰-questions-science-cant-answer-yet.htm

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب