رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۳۳:۳۶ ۲۰۲۴/۲۷/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

abanar

بیماری های قلبی – عروقی مانند سکته و حمله قلبی، تقریبا علت اصلی مرگ و میر در جهان صنعتی می باشد. سازمان جهانی سلامت تخمین می زند که در جهان حداقل ۲۰ میلیون نفر هر ساله، دچار حمله قلبی می شوند. داروهای  که برای کنترل فشار خون  مورد استفاده قرار می گیرند، با عوارض جانبی نامطلوب همراه هستند. گیاهان همواره به عنوان منبعی برای تهیه داروها به شمار می روند و تاکنون تاثیر مثبت بیش از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در پیشگیری و کنترل بیماری ها  اثبات شده است. گیاهان حاوی ترکیبات زیستی فعال و مواد موثر فیتوشیمایی از جمله فلاونوئیدها  و آنتوسیانین ها هستند. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده اند که مصرف غذاها و نوشیدنی های حاوی فلاونوید، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شوند. مطالعات بالینی نشان داده اند که مصرف انگور، کاکائو، آب پرتقال و سایر مواد حاوی فلاونوئید موجب کاهش فشار خون، تجمع پلاکت ها، مقاومت انسولین، غلظت کلسترول واثرات ضد التهابی می شوند. انار منبع ترکیب های زیستی فعال مثل آنتوسیانین ها، ترکیب های فنولیک و اسید اسکوربیک است. نتایج تحقیقات نشان داده که مصرف ۵۰ میلی لیتر آب انار توسط افراد مبتلا به فشار خون به مدت دو هفته منجر به کاهش فشار خون سیستولی و فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین می شود. آب انار همچنین موجب کاهش چربی خون می شود. لذا می توان از آب انار در هر دو زمینه مداخلات رژیم غذایی و دارویی، برای کنترل فشار خون بالا بهره برد.abanar

برای خرید انار خوب آن را با دست وزن کنید و آنهائی را که سنگین تر هستند انتخاب کنید. به رنگ آن زیاد توجه نکنید بلکه نرمی و پوست چرمی آن نشانه رسیده بودن انار است. البته بعضی معتقدند که رنگ پوست باید قرمز متمایل به قهوه ای و فاقد ترک خوردگی و تا حد ممکن فاقد آفتاب سوختگی باشد. در کل انارهای پوست نازک رسیده هستند که از روی گلوی باریک تاج و برآمده بودن دانه ها از زیر پوست قابل تشخیص است. حالا نوبت دانه کردن و آبگیری است. بهترین روش دانه کردن بدین صورت است که ابتدا ته انار را با چاقوی تیز ببرید. سپس تاج انار را طوری ببرید که بجای آن یک گودی در بالای انار ایجاد شود. حالا از بالا به پایین ۶ تا برش بزنید و در نهایت انگشتان خود را در حفره بالای انار فرو برده و قاچ های انار را از هم جدا کنید.

در فیلم زیر روش ساده دانه کردن انار نشان داده شده است.

منبع:
بر گرفته شده از مقاله ارزیابی مصرف آب انار بر بهبود فشار خون، عملکرد عروق و فاکتورهای لیپیدی در افراد با فشار خون بالا منتشر شده در پایگاه www.sid.ir

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب