رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۰۳:۴۲ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

savadtaghzieh

چاقی به عنوان یـك بيمـاری مـزمن بـر وضـعيت سـلامت افـراد تـاثير گذاشته و با تعدادی از عوامـل تهدیدکننـده سـلامت در ارتبـاط اسـت. شيوع چاقی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه رو بـه افـزایش است، به گونه ای که از چاقی به عنوان یك اپيدمی جهانی یاد می شـود. بررسی ها نشان می دهند که شيوع اختلال های وزنـی و دیگـر عوامـل خطر زای بيماری های قلبی – عروقی در بسياری از جوامع، تحت تـأثير عوامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است. مطالعات نشان داده اند که داشتن سـواد تغذ یـه ای و بـه دنبـال آن رعایت یك الگوی غذایی کامل شامل مصرف مقدار مناسـب ميـوه و سبزی، لبنيات کم چرب، حبوبات و غـلات کامـل، گوشـت مـاهی و غذاهای حاوی مقادیر کم چربی می تواند باعث کـاهش خطـر بـروزبيماری های مزمن از قبيل چـاقی و بـه دنبـال آن بيمـاری هـای همچون قند خون بالا، دیابت نوع دوم، فشار خون بالا، سكته قلبـی سرطان و غیره شود. بنابراین طی ساليان اخيـر، اسـتفاده از واژه اختصاصی سواد تغذیه ای مرسوم شده است که شامل مهارت و درجه ای از ظرفيت افراد بـرا ی کسـب، پـردازش و درک اطلاعـات تغذیه با هدف تصميم گيری مناسب در زمینه تغذیه است.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب