رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۵:۴۲:۱۴ ۲۰۲۴/۲۵/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

efratdarkahshvazn

۱- وسواس در اندازه گیری و وزن کردن خود: حقیقتا بهتر است بعضی افراد اصلا خودشان را وزن نکنند. اگر شما خود را وزن می کنید، باید برای یک کنترل ساده باشد و ببینید که در مسیر درستی تمرین می کنید. نوسانات وزن  از روزی به روز دیگر و حتی ساعتی نسبت به ساعت دیگر طبیعی است زیرا وقتی شما روی ترازو می روید تنها ماهیچه ها و چربی بدنتان را وزن نمی کنید. بلکه مایعات و غذای داخل شکم که هضم نشده و جذب بدن نشده اند را هم اندازه می گیرید. درضمن، همان طور که شما چربی بدنتان را از دست می دهید؛ در بدن شما در اثر تمرینات و رژیم غذلیی ماهیچه ساخته می شود. لذا درحالیکه عدد ترازو ممکن است تغییر نکرده باشد، در عین حال شما لاغرتر شده باشید. لذا عددی که ترازو نشان می دهد، اطلاعات زیادی به شما نمی دهد. لذا نباید ناراحت شوید، اگر ترازو پس از مدتی وزنتان را ثابت نشان می دهد یا فقط مقداری کمتر از قبل را نشان می دهد. اگر در روز بیش از یکبار خود را وزن می کنید، نشان می دهد که شما زیادی تحت تاثیراعداد قرار گرفته اید. اگر کمتر می خورید یا بیشتر تمرین می کنید به این دلیل که ترازو عدد کمتری را نشان نمی دهد؛ ارتباط شما با وزنتان در حالت ناسالمی قرار گرفته است. ترازو را رها کنید و به احساسی که دارید توجه کنید و ازیک کارشناس درخصوص وزن مورد انتظارتان مشاوره بگیرید.

۲-    رژیم غذائیتان را از دیگران مخفی می کنید: وقتی تلاش می کنید که غذاهای سالم مصرف کنید و وزنتان را کاهش دهید دلیلی ندارد که این موضوع را به دیگران اطلاع دهید. اما اگر از ترس این که  دیگران شما را به سخت گیر بودن متهم کنند، رژیم تا را مخفی می کنید یا خودتان متوجه می شوید خیلی سخت گیر شده اید و نمی توانید یا نمی خواهید این سخت گیری را کنار بگذلرید این  رژِم ممکن است منجر به کاهش ایمنی بدن، آشفتگی خواب و خستگی و عدم سلامت شما شود.

۳-    عزت نفس شما به وزن یا عادت غذائیتان وابسته شده است: افراد وقتی عادت غذایی را رعایت کنند احساس خوبی دارند ولی اگر از آن قصور کنند ناراحت می شوند و این مانع پیشرفت می شود. زیرا این امر باعث می شود نتوانند بررسی کنند که چرا رژیم را رعایت نکرده اند و وقتی شما ندانید چیکار کرده اید، مشکل است بتوانید آن را تغییر دهید. درحقیقت ممکن است رژیم شما در حد افراط بوده و منجر به طغیان هورمون های گرسنگی شده باشد که در این صورت باید توازن در آنچه می خورید را بر قرار کنید. نه خود را سرزنش کنید. یا شما به دلیل عصبانیت یا استرس تمایل به پرخوری پیدا کرده اید که در اینصورت باید احساساتتان را کنترل کنید. نه تصمیم جدی بر نخوردن بگیرید. 

۴-    بیشتر ذهن شما درگیر رژیم غذلیی و وزنتان شده است: اگر ذهنتان مدام درگیر این است که چه بخورید و چقدر وزن کم کرده اید. این نقطه ای است که هدف سلامتی، تحت الشعاع قرار گرفته است. خیلی خود را گرفتار رژیم غذائیتان نکنید. بلکه بر روی اصول اساسی تمرکز کنید. مثلا خوردن وعده های متعادل از سبزی و پروتئین، چربی های سالم و نخوردن هنگام سیر بودن، منجر به نتایج واقعی می شود.

۵-    رژیم غذایتان منجر به دوری از دوستان و خانواده شده است: برای اجتناب از این موضوع، سعی کنید با خانواده و دوستان رستورانهایی بروید که غذاهای سالم و رژیمی هم دارند. یا بجای قرار ملاقات در فست فودها، طبیعت و کوه را پیشنهاد کنید.

 

منبع: https:‎//www.afpafitness.com/research-articles
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب