رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۴۰:۰۳ ۲۰۲۴/۳۰/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

کیک شکلاتی اسپرسو

مواد لازم:
- شکلات نیمه تلخ ۱۰۰ گرم خرد شده
- آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- نمک یک پنسه
- شکر قهوه ای ۱ و نیم پیمانه
- کره نرم و به دمای محیط رسیده ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۴ عدد
- قهوه اسپرسو یک پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- باترمیلک ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه: 
اول همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید. هیچکدام از مواد سرد یا گرم نباشند.
برای درست کردن باترمیلک یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو، داخل لیوان بریزید و یک لیوان شیر روی سرکه بریزید و نیم ساعت به حال خودش رها کنید تا شیر غلیظ شده و باترمیلک تشکیل شود
دو عدد قالب گرد بیست سانتی را کمی چرب کرده و داخل آنها، کاغذ روغنی قرار دهید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
شکلات ها رو خرد کنید و داخل مایکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید. 
آرد را همراه پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک الک کنید.
کره نرم شده را همراه شکر حدود یک دقیقه با همزن بزنید. تخم مرغ ها و اسپرسو و وانیل را هم اضافه کنید و دو دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید.
شکلات ذوب شده و به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را بزنید.
مخلوط آرد و باترمیلک را هم در دو مرحله اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. فقط در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط کنید .
مواد را بین دو قالب تقسیم کنید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود داخل فر قرار دهید. صبر کنید تا کیک ها کمی خنک شوند، بعد از قالب خارج کنید و روی توری سیمی خنک کنید.
برای گاناش: دویست گرم شکلات را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. دویست گرم خامه را روی حرارت گرم کنید و به محض اینکه خواست بجوشد از روی حرارت بردارید و روی شکلات ها بریزید. دو دقیقه صبر کنید و شکلات و خامه را هم بزنید . صبر کنید گاناش خنک شود بعد بین دو لایه کیک گاناش بریزید و با بقیه گاناش مانند تصویر روی کیک را تزئین کنید. میتوانید از خرده های شکلات هم برای تزئین استفاده کنید.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب