مواد لازم:
- شير ولرم، نصف پيمانه
- شکر ۴/۱ پیمانه
- مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
- آرد ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد(زرده و سفیده رو مخلوط کنید و نصفش رو داخل نون بریزید و نصف دیگه برای رومال)
- روغن مایع ۳۰ گرم +۲۰ گرم کره
-کمی نمک
- کمی آب ولرم
طرز تهیه:
اول مایه خمیر را با کمی آب ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر بگذارید تا پف کند. بعد تو یک ظرف بزرگ شیر- شکر-نمک-کره و روغن و نصف تخم مرغ را مخلوط کنید و بعد خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کرده و کاملا هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا موقعی که به دست نچسبد. حال خمیر را ۱۰ دقیقه ورز بدهید یا صد مرتبه به ظرف بکوبید. بعد روی آن را کاملا بپوشانید و به مدت یک ساعت در یک جای گرم بگذارید.
بعد از یک ساعت استراحت وقتی حجم خمیر دو برابر شد به خمیر شکل دهید و در سینی فر بچینید. بازهم روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک ربع ساعت دیگر هم استراحت کند. بعد از یک ربع ساعت، حجمش زیادتر می شود. بعد هم با نصف تخم مرغ رومال کنید و روی آن کنجد بپاشید. توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه بگذارید تا بوی نان خانه را فرا گیرد و آماده شود. بهتر است داخل فر، یک ظرف آب قرار دهید.