نصف سینه ی مرغ را با ۴حبه سیر سه بار چرخ کرده، بعد یک عدد زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین را که قبلا ۲ قاشق غذا خوری بر روی آن بن ماری حل کرده ایم، به آن اضافه کرده و یک قاشق غذا خوری آرد ذرت، داخل مواد می ریزیم. سپس یک قاشق چای خوری نمک اضافه می کنیم و نوک قاشق چای خوری از هر کدام از ادویه های دارچین، پودر هل، فلفل قرمز و آویشن را اضافه کرده و خوب ورز داده و داخل نایلون یا سلفون به قطر نیم سانت پهن کرده و داخل آن هویج از قبل پخته شده و پسته اگر دوست داشته باشید، می ریزیم و نایلون را رول می کنیم. بعد توی ورق آلومینیومی پیچیده و شکلات پیچش می کنیم. در این مرحله آن را داخل آب جوش به مدت یک ساعت و نیم پخته و بعد از پخت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه کاملا سرد شد برش می دهیم.
field_video