رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۲:۳۵:۵۲ ۲۰۲۴/۲۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

کالباس خانگی

نصف سینه ی مرغ را با ۴حبه سیر سه بار چرخ کرده، بعد یک عدد زرده تخم مرغ  و پودر ژلاتین را که قبلا ۲ قاشق غذا خوری  بر روی آن بن ماری حل کرده ایم، به آن اضافه کرده و یک قاشق غذا خوری  آرد ذرت، داخل مواد می ریزیم. سپس یک قاشق چای خوری نمک اضافه می کنیم و نوک قاشق چای خوری از هر کدام از ادویه های دارچین، پودر هل، فلفل قرمز و آویشن را اضافه کرده و خوب ورز داده و داخل نایلون یا سلفون به قطر نیم سانت پهن کرده ‌و داخل آن هویج از قبل پخته شده و پسته اگر دوست داشته باشید، می ریزیم و نایلون را رول می کنیم. بعد توی ورق آلومینیومی پیچیده و‌ شکلات پیچش می کنیم. در این مرحله آن را داخل آب جوش به مدت یک ساعت و نیم پخته و بعد از پخت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه کاملا سرد شد برش می دهیم.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب