رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۴۳:۵۶ ۲۰۲۵/۱۴/۰۷     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

naghashikodak

نقاشی کودک یک پیام است، آنچه را که او نمی تواند به لفظ درآورد به ما انتقال می دهد. بررسی و درک زبان نقاشی اطلاعات ارزنده ای در اختیار والدین، مربیان، روانشناسان و همه کسانی می گذارد که خواهان درک و دریافت راز و رمز جهان کودک هستند. کودک همه مسایل زندگی خود را به واسطه نقاشی به تجربه در می آورد، خود را می آزماید و من خویشتن را پایه ریزی می کند. خط و ترسیم، انعکاسی از دنیای هیجانی او هستند و نقاشی به تنهایی به منزله جهانی است که دنیای درونی او را متحول می سازد.

مراحل تحول نقاشی:
از حدود یازده ماهگی، کودک بدون آنکه قصد خاصی داشته باشد، لکه ها و خطوطی را در فضای اطراف خود پدید می آورد. بدین ترتیب روانشناسان از لحاظ روانشناختی سه مرحله متمایز را در نقاشی کودکان مورد شناسایی قرار داده اند:
۱- مرحله لذت که کودک را هدایت می کند و فعالیت ترسیمی در چارچوب بازیهایی قرار می گیرد که از ارضای میل به کثیف کردن که با مرحله بهنجار تجربه کردن و اکتشاف مطابقت دارد، حاصل می شود.
 ۲- مرحله بازآفرینی و شهودی توجه کودک به آثاری که در فضای اطراف خود پدید می آورد معطوف می شود، رابطه علت و معلولی را درک می کند، عمل وی به صورت ارادی در می آید.
 ۳- مرحله استفاده از عناصر گرافیک براساس تکنیکها و اصولهای آموخته شده طراحی، نظم، تعادل و اشتیاق به بازآفرینی تاثیرات لذت بخش احساس و انتقال آن مفاهیم به دیگران.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب