رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۱۳:۵۸ ۲۰۲۴/۱۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

labkhand

در طی تعاملات اجتماعی و در حین صحبت کردن با افراد، عمده توجه ما معطوف به دهان و چشمان افراد است. از آنجائیکه دهان، مرکز برقراری ارتباط و مکالمات در صورت محسوب می شود، ظاهر زیبای ناحیه دهان در حین لبخند زدن، بخش عمده ای از جذابیت صورت را تشکیل می دهد. ناحیه زیبایی دندانها، محدوده ای است که با حرکت لب بالا و پایین در حین لبخند زدن و صحبت کردن مشخص می گردد. توازن و زیبابی در ناحیه زیبایی دندانها به ۸ فاکتور اصلی وابسته است که عبارتند:

۱- خط لب: میزان نمایان شدن عمودی دندانها در حین لبخند زدن که خود به ۶ عامل وابسته است: طول لب بالا، میزان بالا رفتن لب، ارتفاع عمودی ماگزیلا، ارتفاع تاج دندان، ارتفاع عمودی دندانی، شیب انسیزورها

۲- قوس لبخند

۳- انحنای لب بالا

۴- فضای منفی خارجی

۵- تقارن لبخند

۶- پلن فرونتالی اکلوزال
۷- اجزای دندانی

۸- اجزای لثه ای

اغلب افرادی که تحت درمانهای ارتودنسی قرار گرفته اند، نتیجه درمانشان را با توجه به وضعیت لبخند و ظاهر صورت خود برآورد می کنند. امروزه عمده توجه معطوف به خصوصیات ظاهری دندانی صورت از جمله لبخند است. بنابراین بررسی فاکتورهای موثر در زیبایی یک لبخند که اغلب، اولین و عمده ترین دلیل افراد برای انجام درمانهای ارتودنسی است، حایز اهمیت می باشد.
لبخندهایی که باعث نمایان شدن کامل دندانهای قدامی و بخشی از لثه می شود به عنوان زیباترین نوع لبخند در نظر گرفته می شوند. باید توجه داشت که میان لبخند ارادی و لبخند غیرارادی تفاوت وجود دارد. لبخند ارادی و آگاهانه در مواقعی مانند لحظه عکس گرفتن و یا هنگامی که از فرد میخواهیم لبخند بزند پدید می آید. این نوع لبخند تکرارپذیر است و در بین عکسهای متوالی که از یک فرد در حالت گرفته می شود تفاوت ناچیزی وجود دارد. در مقابل، لبخند غیرارادی، طبیعی و برگرفته از احساسات درونی افراد است. در لبخند غیر ارادی، تمامی عضلات حالت دهنده صورت فعال هستند. جنبه مهم دیگر در هنگام ارزیابی ناحیه زیبایی دندانها، بررسی اثرات سن و جنس بر روی ارتفاع خط لب است. افزایش سن بر روی آناتومی لبخند تاثیر گذاشته و عضلات صورت و لبها تغییر کرده و اجزای لبخند از جمله خط لبخند تفاوت پیدا می کند. بطورکلی با افزایش سن، ارتفاع خط لب فک بالا و پایین در حالت استراحت به تدریج کاهش یافته و باعث کاهش نمایان شدگی دندانهای فک بالا و افزایش آن در فک پایین می شود همچنین در حالت لبخند ارادی، با افزایش سن، ارتفاع خط لب فک بالا کاهش یافته و باعث بروز خط لبخند کوتاه می شود.

 

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب