رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۳۳:۱۴ ۲۰۲۵/۰۴/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

kalbasasgushtshotor

گوشت شتر از لحاظ درجه PH بسیار متفاوت بوده و در نتیجه برای عملیات فرآوری گوشت بسیار مناسب می باشد. با استفاده از گوشت شتر می توان سوسیس و کالباس تهیه کرد و سفتی گوشت را برطرف نمود و ارزش کالری آن خوب و ضمناً ارزانتر نیز هست. از آنجائیکه بیشتر گوشتهای مصرفی در صنایع کالباس سازی کشورمان گوشتهای وارداتی تشکیل می دهند و این عمل علاوه بر مشکل ارزی و تامین اعتبار، موارد دیگر مانند زمان طولانی حمل گوشت از مبدا کشتار (کشورهای خارجی) و مدت زمان انبار شدن که می تواند از کیفیت آن بکاهد را به دنبال دارد؛ لذا می توان گوشت شتر را در این صنایع جایگزین گوشت وارداتی نمود. پروتئین گوشت شتر خصوصیات گوشت بره را دارد. پروتئین گوشت بره به استثنای میزان لیزین، مشابه گوشت شتر است. گوشت شتر و بره محتوی آهن و روی کمتری از گوشت گاو و گاومیش هستند. پروتئین گوشت شتر ۲۰-۲۳ درصد بوده که میزان آن در مقایسه با پروتئین گوشت سایر دام ها در سطح بالایی است (مرغ ۲۲ درصد، ماهی ۱۹ درصد، گوساله ۱۸ درصد و گوسفند ۱۵ درصد). ظرفیت بافری گوشت شتر کمتر از گاو، گاومیش و بره می باشد که این خصوصیت در تکنولوژی وفرایند گوشت مهم است. تحقیقات نشان داده است که محصولات شتر به دلیل داشتن اسیدهای چرب ترانس کمتر و اسیدهای چرب امگا۳ بیشتر، از کیفیت بالاتری برخوردارند و می توانند میزان بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهند. با توجه به مزایای گوشت شتر و ظرفیت بافری کم آن، می توان از گوشت شتر جهت تهیه کالباس بهره برد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب