رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۶:۱۴:۴۶ ۲۰۲۵/۰۱/۰۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

noshabeh

نوشیدن ۳۰۰ میلی لیتر از نوشابه در روز می تواند منجر به بیش از ۱/۵ کیلوگرم افزایش وزن در ماه شود. می توان گفت ۱۰ دقیقه بعد از نوشیدن نوشابه، ۱۰ قاشق چای خوری شکر وارد بدن می شود، که با وجود خوردن حتی این حجم شکر، استفراغ ایجاد می شود اما اسید فسفریک شیرینی اش را خنثی می کند. نوشابه ها همچنین باعث افزایش خطر بیماری هایی همانند دیابت، پوسیدگی دندان ها و پوکی استخواها می شوند که در ادامه به آنها می پردازیم:
دیابت: متخصصان تغذیه عقیده دارند که نباید بیش از ۱۰ درصد از انرژی مصرفی کودکان از قندها تامین گردد و این در حالی است که ۲۵ درصد انرژی مصرفی خانواده ها از قندهاست که ۵۰ درصد آن را نوشابه های گازدار تشکیل می دهد و همین قند موجود در نوشابه، شخص را یک قدم به ابتلا به دیابت نزدیک می کند.

ضعف استخوان و خطر پوکی استخوان: مصرف مکرر نوشابه ها خطر ابتلا به پوکی استخوان را بالا می برد. دانشمندان معتقدند که اسیدیته نوشابه ممکن است باعث تضعیف استخوانها به واسطه از دست رفتن کلسیم شود. مصرف زیاد نوشابه در کودکان باعث اختلال در رشد استخوانها می شود و همچنین موجب کاهش رشد استخوان و کوتاهی قد می گردد.

فرسایش و پوسیدگی دندان: نوشابه مینای دندان را می خورد و حل می کند، محققان می گویند نوشابه پوسیدگی دندان را ۲ تا ۳ برابر می کند. اسیدیته می تواند محتوای معدنی مینای دندان را حل و دندان را ضعیف تر و حساس تر برای پوسیدگی نماید. از دیگر مضررات مصرف نوشابه می توان به آسیب های کلیوی، افزایش فشار خون، سوزش سر دل، خطر سندروم متابولیک، آسیبهای کبدی، تضعیف دستگاه گوارش اشاره نمود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب