رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۲۷:۲۵ ۲۰۲۴/۲۳/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

hypnotizmvamoshkelatjensi

مشکلات جنسی، اثرات نامطلوب و مخربی بر تمامی جوانب زندگی و روابط بین فردی بیمار و همسرش می گذارد. در بسیاری از موارد، فرد مبتلا، اعتماد به نفسش را از دست می دهد و قادر نیست نقش خود را به عنوان یک مرد یا زن به درستی ایفا کند و ممکن است دچار نارضایتی از جنسیت خویش، اضطراب و حتی افسردگی شود. پژوهشها نشان می دهد ۳۱ درصد مردان و ۴۳ درصد زنان در سنین جوانی و میان سالی، دستکم به یکی از این اختلالات مبتلا می باشند و این آمار با افزایش سن، بیشتر می شود. با وجود درمان پذیری قسمت عمده ی اختلالات جنسی، متأسفانه به دلایل مختلف ازجمله احساس شرم و خجالت، تنها ۱۰درصد آقایان و ۲۰ درصد خانمها برای درمان، به مراکز پزشکی مراجعه می کنند.

ekhtelalatjensi
 درمانهای متنوعی مانند رفتاردرمانی، شناخت درمانی، روانکاوی، دارودرمانی، استفاده از برخی دستگاههای ویژه و هیپنوتیزم درمانی به کار گرفته شده است. اگرچه هرکدام از این درمانها می تواند از شدت نشانه های اختلالات جنسی بکاهد اما هیپنوتیزم درمانی به ِ دلیل استفاده از نیروهای شفابخش ذهن خود بیمار، بی ضرر بودن، بهره گیری از تصویرسازی های قوی ذهنی، مدیریت استرس، کاهش اضطراب و توانایی افزایش قابل توجه و پایدار اعتماد به نفس، یکی از بهترین و مؤثرترین درمانها محسوب می شود. توسط تکنیک های هیپنوتیزمی می توان گذشته ی فرد را با رضایت و همکاری خود او بررسی کرد. درنتیجه می توان تعارضات موجود، احساسات حل نشده در مورد اتفاقات گذشته و اثرات این اتفاقات بر ضمیر ناخودآگاه فرد را کشف و درمان نمود. گاهی بیماران به دلایل مختلف، قادر یا مایل به بیان تجربه ی ناخوشایند خود در کودکی یا نوجوانی نیستند. در چنین مواردی هیپنوتیزم، امنیت روانی مناسب برای بیان تجربه و حل و فصل نمودن آنرا فراهم می نماید. آموزش خودهیپنوتیزم میتواند نقش مفیدی در مدیریت استرس فشارهای روانی داشته باشد. در بسیاری از موارد، خستگی مفرط و تنشهای جسمی و ذهنی، منجر به کاهش تمایلات و تواناییهای جنسی میگردد. همه ی مردم نیاز به روشهایی دارند تا بتوانند با مدیریت فشارهای روانی، فعالیتهای روزمره ازجمله عملکرد جنسی خود را حفظ کنند یکی از پیامدهای عمده ی اختلالات جنسی، احساس یأس و ناامیدی فرد، در از سرگیری تجربه ی جنسی است.

moshkelatjensi

از هیپنوتیزم می توان برای القای امید، افزایش اعتماد به نفس و اصلاح باورهای آسیب دیده استفاده کرد. درک حالت خاص هیپنوتیزمی و تجربیات منحصر به فرد سوژه در این وضعیت، او را نسبت به قدرت ذهنش و اینکه هیپنوتیزم قادر است به او کمک کند، مطمئن می سازد. صرفنظر از نوع اختلال جنسی، همیشه این اختلالات می تواند موجب تیرگی رابطه ی بیمار با همسرش گردد. از سوی دیگر، وجود روابط خانوادگی نامناسب و مخدوش، به خودی خود باعث بروز یا تشدید اختلالات جنسی می شود. درواقع عملکرد جنسی ِ نامطلوب و روابط خانوادگی مخدوش، چرخه ی معیوبی را ایجاد میکند که درصورت عدم درمان به موقع، به طور فزایندهای موجب وخامت بیشتر اوضاع می گردد مبتلایان به اختلالات جنسی، به خوبی می دانند که در مواقع استرس و اضطراب، اختلال شان به صورت شدیدتری بروز می کند که خود باعث استرس و تنشهای بیشتری می گردد. این بیماران در ابتدای هر تجربه ی جنسی، دچار نگرانی و تشویش ناشی از انتظار تکرار ناکامی های جنسی گذشته می شوند. همین نگرانی و اضطراب، احتمال ناکامی را افزایش می دهد. بدین ترتیب چرخه ی معیوبی ایجاد می شود که به طور مستمر بر شدت اختلال می افزاید. هیپنوتیزم با مدیریت استرس، ایجاد آرامش و همچنین کنترل نگرانیها و هیجانات ناخوشایند، این چرخه ی معیوب را قطع و نشانه ها را به طور قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد. همانطور که می دانیم، ذهن و بدن، اثرات غیرقابل انکاری بر هم دارند و تمامی فرآیندهای ذهنی و بدنی، متأثر از یکدیگرند. یکی از دلایل ایجاد یا تشدید اختلالات جنسی، مخدوش شدن ارتباط سالم و طبیعی ذهن و بدن است. در این حالت، پیام های ارسالی مغز، اثرات جسمی مورد انتظار را ایجاد نمی کند. توسط هیپنوتیزم می توان ذهن را برای ارتباطی سالم تر با بدن برنامه ریزی نمود و بدین ترتیب فرد حتی بدون آن که آگاهانه تلاش نماید، در اعماق ذهن ناخودآگاه خویش، اثرات درمانی را دریافت می دارد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب