درس ۳ فرکرنز ۴ درباره نحوه تهیه غذا و نحوه پیشنهاد دادن نوعی غذا به کسی است. گرامر درس درباره مجهول حال ساده است. در ابتدا با لغاتی درخصوص روش های پخت غذا آشنا می شویم.
bake= پختن؛ boil= جوشاندن؛ fry= سرخ کردن؛ microwave= داخل مایکروویو گذاشتن؛ melt= ذوب کردن؛ grill= کباب کردن؛ roast= سوخاری کردن؛ steam= بخارپز کردن
taste مزه:
salty= شور، نمکی، bland= بدون مزه؛ sour= ترش؛ spicy= تند؛ sweet= شیرین
Texture بافت:
chewy= جویدنی creamy= خامه ای، لعاب دار؛ crunchy= ترد؛ juicy= آب دار؛ sticky= چسبناک
گرمر:
در جملات مجهول تاکید بر روی دریافت کننده عمل یعنی مفعول است. وقتی فاعل مشخص نیست یا دارای اهمیت نیست، جمله به صورت مجهول می آید. ساختار مجهول درحال ساده به صورت زیر است:
قسمت سوم فعل + am/is/are + مفعول
Time clauses: می توانیم به جای قید که یک کلمه است؛ یک جمله بیاوریم. مثلاً دیروزعلی را دیدم؛ بجای دیروز این جمله را می آوریم، وقتی داشتم می آمدم اینجا پس جمله به این شکل در می آید وقتی داشتم می آمدم اینجا علی را دیدم.
I saw Ali yesterday
While I was coming here, I saw Ali
از این ساختار می توان برای بیان ترتیب انجام وقایع استفاده کرد مثلاً در دستور العمل آشپزی، مثال شکل زیر را ببینید:
توصیه، پیشنهاد: Recommendation
برای پیشنهاد چیزی به کسی عبارت های If I were you, I'd یا My recommendation would be to یا Why don't you را بکار می بریم و برای پذیرفتن یک توصیه عبارات Sounds good to me یا ok, I think I'll do that را بکار می بریم.
نکته:
we are out of time وقت ما تمام شد
at least حداقل
wooden sticks سیخ چوبی
peanut sauce سس بادام زمینی
vendor دستفروش
dough خمیر
batter خمیر کیک