رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۴۱:۴۳ ۲۰۲۲/۰۷/۱۰     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

شاید بتوان گفت مهمترین ماده غذایی موثر در ایجاد وزوز گوش، نمک است. اضافه کردن نمک به غذا هنگام صرف آن عادت اشتباهی است که با ترک آن می توان بسیاری از مشکلات گوش و شنوایی را درمان کرد، اما در برخی موارد این کار کافی نیست و لازم است فردی که مبتلا به مشکلات شنوایی از جمله وزوز گوش است، مصرف نمک را به طور کلی کاهش داده و یا حتی حذف کند. نمک علت اصلی فشارخون بالا است. فشار خون بالا نیز از جمله علل اصلی مشکلات شنوایی از جمله وزوز گوش است. فشار خون بالا باعث باریک شدن رگ ها شده، در نتیجه اکسیژن و خون به درستی به گوش میانی نمی رسند و همچنین خروج مواد مضر مانند رادیکال های آزاد از آن تقریبا غیرممکن می شود. این عوامل باعث مرگ و سلول های گوش میانی شده که نتیجه آن مشکلاتی از قبیل وزوز گوش است. وزوز گوش یکی از ناهنجاری های معمولی است که بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون بالا دچار آن هستند، اما خودشان به علت اصلی آن آگاه نیستند. در بسیاری موارد، حذف و یا کاهش مصرف غذاهای شور منجر به درمان این مشکل می شود. اکثر غذاهای بسته بندی شده و آماده دارای مقادیر زیادی سدیم هستند. توصیه می شود یا از خرید و مصرف اینگونه مواد صرف نظر کنید یا در صورت تمایل به مصرف آنها، حتما پیش از خرید به اطلاعات مندرج بر بسته محصول توجه کنید و میزان نمک آن را مد نظر قرار دهید. باید توجه داشت که درست مانند نمک و تاثیر آن بر سلامت گوش، چربی های اشباع شده و کلسترول نیز در جلوگیری از انتقال اکسیژن و مواد مغذی به سلول های گوش میانی نقش تعیین کننده ای دارند. چربی های اشباع شده و کلسترول در رگ ها تجمع یافته وباعث انسداد آنها می شوند. نتیجه این انسداد کاهش انتقال اکسیژن و مواد غذایی به سلول های گوش میانی است. اگر این مشکل با فشارخون بالا نیز همراه باشد، نارسایی های شنوایی چند برابر می شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب