رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۲۳:۲۱ ۲۰۲۲/۰۷/۱۰     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

طبق یک تحقیق جدید، مصرف تخم مرغ موجب کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود. دیابت نوع ۲ به شدت در سطح جهان شیوع پیدا کرده است. تحقیقات نشان می دهد که عادات زندگی، نظیر ورزش و تغذیه، نقش مهمی در پیشرفت این بیماری ایفا می کنند. در تحقیق جدید دانشگاه فنلاند شرقی، رژِیم غذایی ۲۳۳۲ مرد بین ۴۲ و ۶۰ ساله مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفت. در طول پیگیری وضعیت این افراد در طول مدت ۱۹.۳ سال، ۴۳۲ مرد مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شدند. در این مطالعه جدید مشخص شد که مصرف تخم مرغ با کاهش ابتلا به دیابت نوع ۲ و همچنین میزان پایین گلوکز خون مرتبط است. مردانی که در حدود ۴ تخم مرغ در هفته مصرف می کردند ۳۷ درصد کمتر از مردانی که تقریبا یک تخم مرغ در هفته مصرف می کردند، در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار داشتند. این ارتباط حتی بعد از در نظر گرفتن عواملی نظیر فعالیت فیزیکی، شاخص توده بدنی، سیگار کشیدن، و مصرف میوه و سبزیجات هم  وجود داشت. مصرف بیش از ۴ تخم مرغ درهفته مزایای قابل توجهی در بر نداشته است. توضیح احتمالی این مطلب این است ک علاوه بر کلسترول، تخم مرغ حاوی مواد مغذی مفیدی است که می تواند مثلا بر متابولیسم گلوکز تاثیر داشته و بدین ترتیب موجب کاهش احتمال بروز دیابت نوع ۲ شود. بطور کلی تخم مرغ یک ماده غذایی کم کربوهیدرات است و شاخص قند خون بسیار کمی دارد. شاخص قند خون، به میزان قند خونی که مواد غذایی در بدن آزاد می کنند، می گویند. به همین دلیل، می توان گفت که مصرف تخم مرغ برای دیابتی ها خوب است. افرادی که در صبح، تخم مرغ مصرف می کنند، در طول روز میل به خوردن غذای کمتری دارند، و به همین دلیل میزان کلسترول خونشان کم می شود؛ بنابراین مصرف  تخم مرغ، خطر ابتلا به دیابت را تا حد زیادی کمتر می کند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب