رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۲۲:۱۳ ۲۰۲۲/۰۷/۱۰     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

شاید کمتر کسی به این نکته توجه کنده که نوع غذاهای مصرفی بر میزان حفاظت از پوست در برابر نور خورشید اثر می گذارد. مری هیگینز، متخصص تغذیه در دانشگاه کانزاس در آمریکا، عقیده دارد که داشتن یک رژیم غذایی مناسب مقاومت پوست ما را در برابر نور خورشید افزایش می دهد: وقتی درست غذا می خوریم، این درست غذا خوردن فقط بر درون ما اثر نمی گذارد بلکه بر زیبایی و سلامت پوست ما هم اثر مثبت می گذارد. تغذیه مناسب ریسک ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد و باعث می شود که پوست ما کمتر چروک شود. پوستی که مواد معدنی و ویتامین های لازم را دریافت کند، بهتر می تواند سلول های آسیب دیده را ترمیم و خودش را بازسازی کند. نور خورشید یکی از مهمترین عوامل آسیب رسان به پوست است. کک و مک ها و لکه ها نیز می توانند به خاطر قرار گرفتن در معرض نور خورشید به وجود آیند. مری هیگینز می گوید: غذایی که به طور معمول می خورید، میزان آسیب دیدن پوست شما از نور خورشید را مشخص می کند. بعضی غذاها حاوی آنتی اکسیدان هستند و ویتامین های A،E،C و سلنیوم دارند که به پوست کمک می کنند تا سلول های آسیب دیده اش را ترمیم کند. یکی از بهترین منابع حاوی این آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، میوه ها و سبزی ها هستند. غلات کامل، مغزها، چای سبز به این دسته تعلق دارند. ماهی آزاد حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بوده که برای حفظ سلامت و شادابی پوست بسیار موثر هستند. نوشیدن مایعات فراوان هم بر سلامت پوست تاثیر به سزایی دارد. نوشیدن آب، آب میوه های طبیعی، شیر، سوپ و مانند این ها برای پوست مفید است؛ چرا که وقتی پوست خشک شده و آبش را از دست بدهد، توان خود را برای مقابله با عوامل مضر بیرونی از دست خواهد داد. تحقیقات نشان داده است افرادی که در سنین بالاتر پوست شان چین و چروک کمتری دارد، در رژیم غذایی شان از سبزی ها، روغن زیتون و ماهی بیشتر استفاده می کنند و غذاهای شور و خیلی شیرین و کره و مارگارین را کمتر می خورند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب