رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۱۱:۰۲ ۲۰۲۴/۲۵/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

یکی از بیماری های رایج چشم که با بالا رفتن سن پیش می آید، آّب مروارید است. در این بیماری چشم ها به تدریج تار می شوند و سرانجام کار به عمل جراحی می کشد. اما متخصصان بر این باورند که با دنبال کردن رژیم غذایی مناسب می توانید احتمال بروز آب مروارید را کاهش دهید و تاری دید را دیرتر از سایر افراد تجربه کنید. برای این که احتمال بروز این بیماری در شما کاهش پیدا کند چند نکته ساده را رعایت کنید.
فرار از نور خورشید
یکی از اصول اولیه پیشگیری از بروز آب مروارید این است که از قرار گرفتن در معرض نور خورشید جلوگیری کنید. اگر چاره نداشتید حتما عینک آفتابی استاندارد به چشم بزنید یا کلاه نقاب دار روی سرتان بگذارید. حتی در فصل زمستان هم عینک آفتابی را فراموش نکنید.
دوستی با آنتی اکسیدان ها
مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان مانند سبزیجات و میوه های تازه از بروز آب مروارید پیشگیری می کند. سبزیجاتی که برگ سبز تیره دارند مانند اسفناج، کلم بروکلی، کلم پیچ و برگ ترب منابع خوبی از آنتی اکسیدان هستند و از عدسی چشم محافظت می کنند.
مصرف ویتامین ها
ویتامین های آ، ای بهترین سپر دفاعی برای پیشگیری از بروز آب مروارید هستند. مرکبات، فلفل دلمه ای، میوه های گرمسیری، طالبی، کیوی، توت فرنگی و گوجه فرنگی منابع خوبی از ویتامین ث هستند. برای این که از بابت تامین ویتامین ای مورد نیاز بدنتان مطمئن شوید بهتر است اسفناج پخته شده، آجیل های مختلف، دانه آفتابگردان، زیتون، بادام زمینی و روغن های گیاهی را در رژیم غذایی تان قرار دهید.
پایین نگه داشتن کلسترول خون
افزایش سطح کلسترول و تری گلیسرید احتمال بروز آب مروارید را افزایش می دهد. برای پیشگیری بهتر است که از چربی های اشباع شده، گوشت قرمز و لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده دور بمانید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب