رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۱۲:۱۰ ۲۰۲۴/۲۵/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

کدو حلوایی سرشار از پتاسیم است و به علت داشتن بتاکاروتن فراوان، منبع بزرگی از ویتامین A محسوب می شود. در هر کیلو کدو حلوایی ۲۰۰۰ واحد ویتامین A یافت می شود. کدو مانند بادمجان کالری کمی دارد، از این رو در رژِیم های لاغری کاربرد فراوانی دارد. یکی از راه های مناسب تامین آب بدن، مصرف کدو حلوائی است که در هر ۱۰۰ گرم، ۹۱ گرم آب دارد. در طب سنتی کدو سرد، خنک و مرطوب است و از لحاظ شیمایی بدن را قلیایی می کند. کدو جرء مواد غذایی است که مصرف آن باعث حلظ و تنظیم تعادل اسید- باز بدن در حد مطلوب می شود. خوردن کدو برای افرادی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند یا دارای طبع سردی هستند توصیه نمی شود، بنابراین چناچه این افراد مایل به خوردن کدو باشند باید آن را همراه با ادویه جات گرمی مانند خردل، سیر، نعناع و فلفل مصرف کنند؛ در عوض خوردن کدو، در مناطق حاره و گرمسیر بسیار توصیه می شود. همان طور که گفته شد کدو دارای پتاسیم است  از آنجا که پتاسیم فعالیت رادیکال های مولد لخته خون را مهار می کند، می تواند به رقیق شدن خون کمک کند. پتاسیم برای خفظ ضربان قلب اهمیت دارد و اعصاب و ماهیچه ها را فعال نموده میزان مایعات درون سلولی را تنظیم می کند. پتاسیم رگ ها را گشاد می کند. مصرف این ماده در افزایش جریان خون پوست سر موثر است. به یاد داشته باشیم که افزایش غلظت پتاسیم در خون موجب کاهش فشار خون می شود. بالا رفتن پتاسیم دفع نمک از بدن را تسهیل می کند. کدو حلوایی  منبع برای تامین ویتامین B روزانه است. با توجه به این که ویتامین های گروه B محلول در آب هستند و در بدن ذخیره نمی شوند مصرف روزانه آنها توصیه می شود. یکی از بهترین منابع برای دریافت ویتامین B۲ جگر گاو است و جالب است بدانید که میزان این ویتامین در کدو حلوایی بیشتر از جگر است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب