رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۴۸:۳۴ ۲۰۲۴/۲۱/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ذرت تقریبا حاوی ۵/۴ درصد روغن می باشد که حدود ۸۵ درصد این روغن در جوانه آن قرار دارد. روغن ذرت بوی ملایمی دارد و دارای ارزش غذایی زیادی می باشد. روغن جوانه ذرت منبع غنی از امگا-۳ ( که یک اسید چرب ضروری است) می باشد. روغن ذرت نقش مهمی در تامین اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های K و E داشته و اثرات مفیدی بر سیستم قلبی- عروقی و همچنین سیستم ایمنی دارد. این روغن حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب اشباع شده است که از این نظر نیز برای سلامتی بسیار مفید می باشد. همچنین روغن ذرت غنی از فیتواسترول ها (استرول های گیاهی) است و می تواند میزان جذب کلسترول را بیش از ۲۵ درصد کاهش دهد و در نتیجه، بیماری های قلبی- عروقی که تا حد زیادی مربوط به کلسترول خون هستند، را کاهش می دهد.  مراحل جداسازی روغن جوانه ذرت به این شکل است که در فرآیند آسیاب مرطوب، جوانه جداسازی می شود و سپس خشک می گردد. سپس طی انجام عملیات مکانیکی توسط پرس های حلزونی مداوم تحت فشار بالا و دمای متوسط، روغن از جوانه استخراج می گردد. روغن خام حاصل، جهت کسب کیفیت لازم برای مصارف غذایی تصفیه می شود. تصفیه شامل مراحل صمغ گیری، تصفیه قلیایی، رنگ بری، زمستانه کردن و بی بو کردن است که در طی این مراحل، صمغ ها، فسفولیپیدها، اسیدهای چرب آزاد، مواد رنگی، موم ها و ... از روغن حذف شده و طعم و بوی روغن بهبود می یابد. تحقیقات در مورد فواید روغن ذرت نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی روغن ذرت احتمالا یک نقش مهم کمکی در کنترل قند خون دارد و خاصیت ضد سرطانی این روغن در حیوانات به اثبات رسیده است، البته لازم به ذکر است که با وجود ارزش غذایی مناسب، مصرف مقادیر بالای روغن موجب چاقی و بیماری می گردد و لذا مصرف مناسب آن توصیه می گردد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب