رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۳۰:۰۵ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ابداع چای کیسه ای بهترین و بدترین اتفاق در صنعت چای است؛ بهترین چون سبب افزایش توجه مردم به چای می شود و بدترین به دلیل آن که اکثر چای های کیسه ای در بازار دارای مواد مصنوعی و شیمیایی هستند و از ویژگی های مطلوب یک چای با کیفیت برخوردار نیستند. در ابتدای ابداع چای کیسه ای تولیدکنندگان از برگ کامل چای استفاده می کردند که رنگ و بوی طبیعی و ارزش تغذیه ای بالا داشت اما به تدریج کیفیت اغلب این نوع چای ها کاهش یافت و برخی تولیدکنندگان جهت کسب سود بیشتر، چای پودر شده یا اصطلاحا خاک چای را جایگزین برگ کامل چای کرده و برای ایجاد طعم فوری و رنگ سریع تر از مواد رنگ دهنده و طعم دهنده مصنوعی استفاده می کنند به طور مثال وقتی یک چای کیسه ای نامرغوب را در آّب جوش می اندازید کمتراز ۳۰ ثاینه رنگ می دهد. این در حالی است که به طور طبیعی یک چای معمولی ایرانی را اگر در کیسه بریزید و در یک لیوان قرار دهید ۱۰ دقیقه طول می کشد تا رنگ زرد مال به نارنجی ایجاد کند. برای اینکه بتوانیم از سلامت چای کیسه ای اطمینان حاصل کنیم، بهتر است آن را داخل یک لیوان آب سرد بگذاریم؛ اگر پس از چند ثانیه رنگ آن در آب سرد مشخص شد، رنگ مصنوعی دارد. چای کیسه ای ناسالم، رنگ های شیمیایی و طعم های مصنوعی افزودنی دارد که در درازمدت می تواند بستری برای بروز انواع بیماری ها در مصرف کنندگان ایجاد کند. چای کیسه ای اگر به صورت پررنگ و به دفعات زیاد در طول روز نوشیده شود به دلیل بالا بودن میزان فلوراید موجود در آن می تواند آسیب جدی به مینای دندان ها وارد کند. گفتنی است مصرف بیش از حد فلوراید می تواند باعث مشکلات بهداشتی از جمله درد مفاصل، ضعف عضلانی، پوکی استخوان، شکنندگی دندان ها، مشکلات کلیوی  حتی سرطان شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب