رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۱۸:۲۴ ۲۰۲۴/۲۲/۱۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

شیر بز خواص تغذیه ای فراوانی دارد. از جمله خواص مفید آن عبارتند از تحریک سیستم آنتی اکسیدانی بدن، تسریع دفع فراورده های زاید حاصل از واکنش های شیمیایی در بدن، کاهش روند پیری و مفید برای افراد مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی. پروتئین و چربی موجود در شیر بز ارزش تغذیه ای بالایی دارد. مواد معدنی چون کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی و مس با قابلیت جذب بالا و نیز ویتامین های گروه B و ویتامین های A و D در مقادیر کافی در شیر بز یافت می شوند. کلسیم موجود در این شیر بدلیل قابلیت جذب بالایی که دارد، از پوکی استخوان جلوگیری کرده و شکنندگی آن را کاهش می دهد. برای نوزادانی که امکان تغذیه با شیر مادر برایشان وجود ندارد، شیر بز در مقایسه با شیر گاو انتخاب مناسب تری است. شیر بز به دلیل هضم و جذب راحت پروتئین های تشکیل دهنده آن، چربی های با کیفیت بالا و نیز قابلیت هضم و جذب راحت، جذب بیشتر مواد معدنی چون کلسیم، منیزیم، مس و آهن مفید تر تلقی می شود. شیر تازه بز، در شکل گیری سیستم ایمنی و سیستم عصبی نوزاد و نیز در تنظیم تعادل انرژِی نوزاد نقش ایفا می کند. شیر بز به دلیل دارا بودن ترکیبات کاهش دهنده کلسترول خون، کاهنده قوی چربی های خونی بخصوص کلسترول خون است. محتوای کلسترول شیر بز پایین بوده و از طرفی حاوی چربی هایی است که تولید کلسترول را در بدن کاهش می دهند و ضمنا ترشح و دفع آن را از بدن افزایش داده و نیز جذب کلسترول را از محیط روده کاهش می دهند. همچنین خاصیت کاهندگی کلسترول مربوط به شیر بز را به محتوای بالای آنتی اکسیدانی آن نسبت می دهند که منجر به افزایش بیشتر رفع کلسترول می گردد. شیر بز از طریق کاهش چربی های خونی، اثرات آنتی اکسیدانی و دفع مواد زاید، پیشگیری از چاقی و دیابت نوع دو و نیز پیشگیری از تشکیل لخته خونی،غذایی مفید برای افراد مبتلا به بیمای قلبی عروقی است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب