كارشناسان معتقدند که یک رژیم غذایی تحریک کننده، نامنظم و آشفته در واقع پیش فاکتوری برای بروز استرس است که معمولا شامل مصرف چای و میان وعده ها به طور مکرر و نامظم است، اما دنبال کردن یک رژیم غذایی منظم و همچنین انتخاب خوردنی هایی مناسب می تواند تا حد امکان استرس روزانه را از افراد دور نگه دارد.
ماست
ماست به ویژه در فصل تابستان مفید است، چون سبک بوده و هضم آن هم آسان است. ماست دارای ماده ای به نام تیروسین است که میزان سروتونین را در مغز افزایش می دهد و در نتیجه استرس اعصاب را کاهش داده و شما را آرام می سازد.
شکلات تلخ
خوردنی بعدی برا یاز بین بردن استرس شکلات تلخ است. شکلات تلخ مقدار هورمون استرس را کاهش می دهد و سایر آشفتگی های بیوشیمایی مرتبط با استرس را متعادل می سازد.
مرکبات درختی
این میوه ها حاوی قند طبیعی هستند که ذهن شما را از استرس خالی می سازند.
بادام درختی
بادام سرشار از ویتامین B۲، ویتامین E، منیزیم و روی است. ویتامین های B و منیزیم تاثیر موثری در تولید سروتونین دارند که خلق انسان را تنظیم می کنند و استرس را تسکین می دهند. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان مولکول های رادیکال آزاد را که با استرس و بیماری قلبی مرتبط هستند، نابود می سازد.
چای
چای ضمن کنترل کالری ها، خلق و خوی شما را نیز بهبود می بخشد، چای بابونه، چای یاسمن و سایر چای های گیاهی تاثیر شگفت انگیزی روی بدن شما دارند و می توانند مثل یک داروی مسکن عمل کنند.
ماهی
ماهی هم جرء خوراکی های ضد استرس و آرام بخش است. ماهی منبع غنی از چربی های امگا۳ است که حاوی ویتامین های گروه B به ویژه B۶ و B۱۲ است که برای مقابله بااسترس مفید هستند.
کلم بروکلی
کلم بروکلی هم سرشار از ویتامین های گروه B شامل اسید فولیک است که به کاهش ترس، اضطراب و نگرانی و افسردگی کمک می کند. فیبر موجود در این سبزی نیز برای مقابله با یبوست و سندرم روده ترکیب پذیر مفید است که این سندرم در واقع حاصل استرس بلند مدت است.
سیر
آخرین ماده معجزه آسا در کاهش استرس سیر است. سیر برای آرام کردن تنش و استرس و نیز کاهش گلوکز خون مفید است. سیر سرشار از آنتی اکسیدان ها است و این مواد در مقابله با استرس بسیار مفید است.