رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۰۱:۱۴ ۲۰۲۵/۱۳/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

معمولا به فشار خون بیشتر از ۱۴۰/۹۰ میلی متر جیوه افرایش فشار خون اطلاق می شود. به فشار خون افزایش یافته گاهی قاتل خاموش گفته می شود، چون اگرچه معمولا بی علامت است، ولی می تواند منجر به حمله قلبی و سکته مغزی شود. فشار خون می تواند موجب نارسایی کلیه، مشکلات عروق محیطی، تخریب عروق شبکیه چشم، سکته مغزی و حمله قلبی شود. مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، ویتامین ث و کلسیم در بهبود فشار خون بسیار موثر است. از مواد غذایی حاوی منیزیم  می توان به خرما، جوانه گندم، بادام زمینی، سیب زمینی، اسفناج، شیر، نان سبوسدار و مرغ نام برد. از سبزی های غنی از پتاسیم می توان به نخود، اسفناج، سیر، کدو سبز، آرتیشو، آووکادو، چغندر، کرفس، قارچ، بامیه، سیب زمینی آب پز، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، اسفناج و کلم بروکسل نام برد. میوه های غنی از پتاسیم شامل آلوبخارا، انجیر خشک، برگه زردآلو، زردآلو، پرتقال، شلیل، طالبی، کیوی، مرکبات، توت ها و سبزیجات برگ سبز که منابع غنی ویتامین ث نیز هستتد. منابع غنی کلسیم شامل ماهی، شیر و لبنیات، دانه کنجد و سبزیجات برگ سبز هستند. حبوبات هم برای کاهش فشار خون نافع هستند و منابع بسیار خوب از فیبرهای محلول در آب هستند. همچنین می توان با مصرف ۲-۳ حبه سیر، به کاهش فشار خون کمک کرد. پیاز نیز می تواند به پایین آوردن فشارخون کمک کند. کرفس نیز با گشاد کردن رگ ها می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. گرد تخم شنبلیه آسیاب شده، کلسترول خون را پایین می آورد و به دنبال آن، منجر به کاهش فشار خون می شود. چای سبز نیز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی بسیاری از جمله پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و غیره است و می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. در پایان اگر می خواهید به فشار خون مبتلا نشوید پس از هر وعده غذایی چند دانه توت فرنگی مصرف کنید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب