رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۱۰:۰۳ ۲۰۲۴/۲۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

خربزه دارای ویتامین های مختلف از جمله آ، د و ث است. خربزه باعث شستشوی روده ها می شود. خربزه تقویت کننده معده بوده و تسکین دهنده درد است. خربزه ادرار آور بوده و برای مثانه مفید است و  مانع از بروز سنگ های مجاری ادراری می شود و به حفظ سلامت کلیه ها کمک می کند(بیماری سنگ کلیه بدون علامت بوده و با درد ناگهانی شدیدی در ناحیه باسن، ران و بیضه ها در آقایان همراه می باشد). خربزه ملین است و ضد یبوست می باشد. خربزه با عث تقویت بینایی شده و از بروز بیماری های چشمی جلوگیری می کند. خربزه باعث تقویت دستگاه گوارش شده و شیر مادران را افزایش می دهد. خربزه برطرف کننده خستگی است و عطش را برطرف می کند و باعث طراوت و شادابی پوست می شود. خربزه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن به شمار می رود و از بدن در مقابل بیماری های عفونی محافظت کرده موجب ترمیم سلول های بدن می شود. خربزه برای پیشگیری از کم خونی مفید است و موجب خونسازی می شود. خربزه تقویت کننده قلب است و از بروز بیماریهای قلبی - عروقی پیشگیری می کند.
خواص تخم خربزه
- حاوی آهن، پروتئین و چربی است.
- افزایش دهنده میل جنسی است.
- تمیز کننده مثانه، کلیه و کبد به شمار می رود.
- باعث تسکین درد سینه و سرفه می شود.
- نرم کننده است.
مواردی که در خوردن خربزه باید مورد توجه قرار گیرد
- افراد مبتلا به دیابت باید نسبت به خوردن خربزه محتاط باشند.
- مصرف بیش از حد خربزه باعث بروز نفخ و ایجاد ناراحتی های معده و روده می شود.
- افراد سرماخورده نباید خربزه بخورند.
- کسانی که اضافه وزن دارند بهتر است در خوردن آن زیاده روی نکنند، چون چاق کننده است.
- مصرف خربزه کال ممکن است باعث بروز اسهال شود

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب