رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۲۴:۵۳ ۲۰۲۴/۲۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

توت فرنگی حاوی انواع ویتامین از جمله ویتامین ث است. همچنین دارای آهن، پتاسیم، فسفر و کلسیم می باشد. توت فرنگی یک آنتی اکسیدان است و از بدن در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کند. خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله سرطان را کاهش می دهد. توت فرنگی فاقد چربی است و کالری کمی دارد. بنابراین مصرف آن برای تمام گروه های سنی مفید است مخصوصا در افرادی که قصد لاغری دارند، مصرف آن توصیه می شود. توت فرنگی تقویت کننده و ملین و ضدیبوست است. همچننی اشتهاآور است و موجب افزایش شیر مادران می شود. توت فرنگی به دلیل داشتن املاح معدنی مهم مانند کلسیم و فسفر برای رشد و نمو کودکان و نوجونان مفید است و موجب استحکام دندان ها و استخوان ها شده و به ترمیم شکستگی استخوان ها کمک می کند. توت فرنگی نقش مهمی در خونسازی بدن دارد و از خاصیت ضدعفونی کننده ای برخوردار است. خوردن توت فرنگی باعث پاک شدن خون از مواد مضر و زاید مثل اوره، اسید اوریک و چربی می شود و نیز درمان کننده نقرس است. ویتامین آ موجود در توت باعث رشد ناخن ها و تقویت چشم می شود. مصرف روزانه ۵ واحد میوه و سبزی، احتمال ابتلاء به سرطان را کاهش می دهد. دانشجویان و افرادی که تمرینات فکری می کنند، بهتر است توت فرنگی میل کنند چرا که خوردن این میوه باعث تامین فسفر مورد نیاز مغزشان می شود. توت فرنگی به علت داشتن ویتامین ب در کاهش و رفع ترس، عصبانیت، خمودی، اضطراب، هیجان و سستی موثر است. باید توجه داشت که این میوه نیز مانند بسیاری از مواد غذایی آلرژی زا، در افراد حساس ایجاد آلرژی می کند و از علائم آن می توان به اگزما، دانه های قرمز روی پوست، سردرد، آبریزش بینی، ریزش اشک، سرگیجه و حتی اختلالات گوارشی اشاره کرد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب