رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۲:۴۱:۱۸ ۲۰۲۴/۲۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

عصاره پای مرغ سرشار از ویتامین د، آ، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب است، همچنین مملو از مواد غضروف ساز از جمله سولفات کندروئتین است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف ها کمک می کند.
خواص درمانی
- بهترین درمان برای راشیتیسم ( نرمی استخوان در کودکان) و پوکی استخوان
- جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف ها: یکی از مزایای باورنکردنی سوپ استخوان واقعی تهیه شده از پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد، وجود مقدار زیادی ژلاتین در چنین سوپی است. ژلاتین شکل پخته شده کلاژن است که نیمی از پروتئین های بدن ما را تشکیل می دهد. ژلاتین تامین کننده گلیسین، آمینواسیدی است که غضروف های سالم را افزایش می دهد و نهایتا به اجتناب از درد  مفاصل کمک می کند.
- پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
- کمک به رشد کودکان و نوجوانان
- ترمیم کننده شکستگی استخوان: کلسیمی که از استخوان ها وارد سوپ می شود آماده جذب در بدن شما می باشد و سلاح کاملی در مقابل پوکی استخوان یا هر نوع استخوان های ضعیف است.
- بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
- کاهش فشار خون
- با استرس مبارزه می کند: مصرف ژلاتین، کورتیزول اضافی را که در اثر استرس تولید می شود، خنثی می کند و می تواند خواب را بهبود بخشد و حافظه و یادگیری را بهتر کند
پای مرغ برای کودکان هم مفید است
بسیاری از پزشکان تغذیه و همچنین پزشکان جراح ارتوپدی در بسیاری موارد استفاده از سوپ های مختلف حاوی عصاره پای مرغ را به بیماران خود توصیه می کنند.  مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین د برای کودکان، جوانان و بزرگسالان می باشد. پای مرغ سرشار از مواد غضروف ساز است و به مراتب موثرتر و مفیدتر از قرص های غضروفی آمریکایی و اروپایی است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب