رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۱۷:۲۹ ۲۰۲۴/۲۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ماست با بسته شدن شیر در اثر کشت باکتری ها تهیه می شود. این باکتری ها دارای انواع و اقسام گوناگون هستند و برخی از شرکت ها برای ساخت یک برند بسیار اختصاصی، باکتری های مخصوص به خود را تولید می کنند. معمولا این باکتری ها شامل پروبیوتیک هایی هستند که برای هضم مواد غذایی مفیدند. پروبیوتیک ها، میکروارگانیسم های مفید داخل ماست هستند که در بالا به نام باکتری معرفی شدند. به طور طبیعی روده انسان دارای انواع خاصی باکتری است و اگر از طریق موادی مانند ماست، مقدار آنها افزایش یابد، هضم غذا تسهیل می شود و عوارض بیماری هایی نظیر کرون و سندروم روده تحریک پذیر کاهش می یابد. این باکتری های مفید می توانند نقش تاثیرگذاری را در مقدار جذب اجزای مفید مواد غذایی مصرفی و کلا سلامت دستگاه ایمنی بدن ایفا کنند. قطعا خوردن ماست پروبیوتیک مضر نیست و ماستی که حاوی مقادیر بیشتری کشت های باکتریایی باشد، برای سلامت مفیدتر است. اما توجه داشته باشید که این نوع ماست ها گران تر از نوع معمولی هستند.

کفیر یک ماست نوشیدنی است؛ به ویژه نوع رقیق تر که معمولا به صورت لیوانی به بازار می آید. آن نوع باکتری که در کفیر به کار برده می شود با باکتری های ماست های سنتی تفاوت دارد و معمولا حاوی مخمرهای مفید است که مخمرهای مخرب بیماری زا را تحت تسلط خود در می آورند و آنها را کنترل و نابود می کنند. آنها با نفوذ در لایه مخاطی روده ها محل تجمع مخمر و باکتری های بیماری زا و تشکیل یک گروه ویژه، روده ها را خانه تکانی و تقویت می کنند. یک فنجان کفیر حاوی تقریبا ۱۶۰ کالری با ۱۱ گرم پروتئین است.

ماستی که از سویا تهیه می شود بدون لبنیات، گلوتن و مورد علاقه گیاه خواران است. طعم و غلظت آن با ماستی که با شیر تهیه می شود متفاوت است. اما اگر شما به فرآورده های لبنی آلرژی دارید یا از این مواد یا گلوتن در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنید ماست سویا همان محصولی است که به دنبالش هستید. مقدار پروتئین ماست سویا مانند دیگر ماست های طعم دار ۶ گرم است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب